Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 13.11.2003, 20:13
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard ata isler denisdi :)...

block E´DE kartlar bitmis...block ´d´den alacam heralde..yarin sabaha ayirtdim...ama...12ata görünce kesin yanina gelirim...benim üzerimde heralde 10 HAKAN SÜKÜR olur..formami giyersem hehee.
Alt 14.11.2003, 01:49
unknown

Standard o.T.

selam beyler,weiss jemand ob noch karten bis vor spiel beginn also an der abend kasse noch gibt??
Alt 14.11.2003, 08:57
Benutzerbild von berkkant
berkkant berkkant ist offline
Neuer Benutzer

Standard Tickets im Fanshop Almanya - Türkiye

Nachdem bereits über 15.000 Tickets im Vorverkauf abgesetzt wurden, deutet alles auf eine nahezu ausverkaufte BayArena hin, wenn am Freitag (20.30 Uhr) die deutsche U21-Nationalmannschaft in Leverkusen auf die Türkei trifft. Die restlichen Karten sind nur noch im Fanshop von Bayer 04 erhältlich, der täglich von zehn bis 20 Uhr geöffnet ist. Am Spieltag selbst, dem Freitag, werden noch Tageskassen geöffnet: die Frühkasse ab zehn Uhr, alle übrigen Kassen ab 18:30 Uhr. Tickets gibt?s dort, solange der Vorrat reicht. Bei Rückfragen steht das Service-Center unter der Telefonnummer 01805/040404 zur Verfügung. ...
Alt 14.11.2003, 11:40
arsena

Standard ja ja !!! o.T.

ohne Text
Alt 14.11.2003, 12:29
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard war eben dort...

die haben nur noch haupttribünen karten für 18€

die normal karten für 8 und 12 € werden ab 18.30 verkauft..also...es wird ne lange schlange sein..dass ist sicher.
Alt 14.11.2003, 12:37
airdem

Standard Ankaragücü"nde Çalımbay dönemi..

Ankaragücü"nde Tevfik Lav"ın görevinden ayrılması üzerine teknik adam arayışına giren sarı lacivertli ekip Rıza Çalımbay ile anlaştı.. Denizlispor"u lig ve Avrupa"da başarılara koşturan tecrübeli teknik adam görevine bu hafta başlayacak...

Kaynak: ajansspor.com
Alt 14.11.2003, 12:41
airdem

Standard Denizlispor"da şok !..

Ligde çıkışta olan ve başarılı bir sezon geçiren Denizlispor"da şok bir gelişme yaşandı !.. Yeşil siyahlı ekipte kaptan İsmet ile Cafer"in kendi istekleri ile sözleşmelerini karşılıklı olarak fesh ettikleri öğrenildi.. İşte bu şok gelişmenin tüm detayları...
[14/11/2003-11:32]

Bu sezon iyi bir çıkış yakalayan Denizlispor, bu sabah 2 futbolcuyla yollarını ayırdı.

Denizlispor"a 10 sezon önce gelen ve çeşitli kulüplerde forma giydikten sonra geçen sezon ortasında Levent"le takas edilerek Ankaragücü"nden tekrar eski takımına dönen kaptan İsmet Taşdemir, son haftalarda ilk onbinde forma bulamaması üzerine dün yönetim kuruluna gitme isteğini iletti.
Dün akşam toplanan Denizlispor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Giray Bulak"ın da görüşünü aldıktan sonra bu sabah idman öncesi futbolcuya kararını iletti.

Asbaşkan Turgut Dalaman ve Mehmet Ekizler, bu sabah Şemikler Tesisleri"ne gelerek İsmet"le son bir defa görüştüler ve gitme isteğini kabul ettiklerini, alacaklarına karşılık bonservisini vereceklerini söylediler.

Yöneticiler İsmet"le görüşürken, Teknik Direktör Giray Bulak da, tecrübeli futbolcu Cafer"i yanına çağırarak kendisinden faydalanamayacağını gitmek isterse kendisine yardımcı olacağını söyledi.

Üst üste yaşanan bu gelişmelerin üzerinden İsmet ve Cafer idmana çıkmadılar ve Denizlispor"la yollarını ayırdılar.

Takımda forma bulamadığı için ayrılma kararı aldığını ve bunu yönetime bildirdiğini belirten İsmet, "Denizlispor"u evim gibi görüyordum. Buraya para ve şöhret için değil, yuvama hizmet için geldim. Ancak istediğim ortamı bulamadım" dedi.

Gitme sebeplerini tek tek sıralayan İsmet, "Gitmemdeki en büyük nedenlerden biri de teknik heyettir. Yalanlarla karşılaştım. Beyaza siyah diyen insanlarla birlikte çalışmam mümkün değildi. Ben söz insanıyım ve verilen sözlerin yerine getirilmesini isterim. Kulüp içerisinde yalancılar ve sözünü tutmayanlarla birlikte olamazdım. Bu yüzden gitme kararı aldım" diye konuştu.

Alacaklarına karşılık bonservisini alacağını kaydeden İsmet, şu anda bazı kulüplerle görüştüğünü söyledi.

Sabah idmana gelen ancak Bulak"ın raporu doğrultusunda 3 aylık Denizlispor macerası sona eren tecrübeli futbolcu Cafer de, Denizlispor"da forma bulamayacağını anladığını söyledi.

Teknik Direktör Giray Bulak"ın kendisini çağırarak, "Şu anda senden faydalanmamız mümkün değil. Kendine kulüp bulup oynamanı istiyorum" dediğini belirten Cafer, "Hocama bu düşünceleri için teşekkür ediyorum. Ben de İsmet"le birlikte kulüpten ayrılıyorum" dedi.

Her iki futbolcu daha sonra tesislerden ayrıldı.

Denizlispor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman, İsmet"in kendi isteğiyle ayrıldığını, Cafer"in de teknik heyetin raporu doğrultusunda takımdan ayrıldığını ve her 2 futbolcuyla da sözleşmelerin feshedildiğini kaydetti.

Alt 14.11.2003, 12:43
airdem

Standard Nihat ile dobra dobra..

Real Sociedad"ın Türk futbolcusu Nihat Kahveci, France Football"un Altın Top listesinde ilk 50"ye girmesini değerlendirdi.. "Bu benim için büyük gurur" diyen yıldız oyuncu, bunun Türkiye"nin prestiji açısından da önemli bir olay olduğunu vurguladı...
[14/11/2003-09:18]

"Büyük gurur"

Kariyerini sürdürdüğü Real Sociedad"ı geçen sezon şampiyonluğun eşiğine kadar getiren Nihat Kahveci, France Football"un Altın Top listesinde ilk 50"ye girdi. Konuyla ilgili soruları yanıtlayan yıldız forvet, "Bu, benim için büyük bir gurur. Dünyanın en prestijli olaylarından biri olarak kabul edilen bu listede yer almak benim için büyük ödül. Aslında Türkiye"nin prestiji.. Bu, geçen sezonki performansımın karşılığı" dedi.

"Türkler"in sayısı artacak

Geçen sene Yıldıray, Hasan, İlhan gibi Türk futbolcuların yer alışını "Dünya Kupası vitrini nedeniyle herkesin gözü Türk futbolcusunun üzerindeydi" diye açıklayan Nihat şöyle devam etti "Bu yıl, benim listeye girmemi sağlayan en önemli faktör İspanya gibi çok göz önündeki bir ligde oynuyor olmam. Yoksa, Türkiye"den de 50 kişinin arasına girecek çok futbolcu var. Birinci olmak gibi bir hedefim yok. Olursa da, ayrı bir gurur tabii, ama asıl önemlisi girilmesi çok zor olan bu listede yer almak. Gelecekte bu listedeki Türk futbolcusu sayısı çok artacak."

Alt 14.11.2003, 12:51
airdem

Standard Fener’de Aykut sesleri

Fener Yönetimi, daha önce Oğuz Çetin’in yardımcılığı için kapısını çaldığı Aykut Kocaman"a bu kez menacerlik teklifiyle gidiyor

Kanayan yara...
Kanarya’nın sembol isimleri arasında yer alan ve futbolculuk kariyeri sona erdikten sonra yuvaya dönmesi defalarca söz konusu olan Aykut Kocaman bir kez daha Fenerbahçe’nin gündeminde. Yıllardır takımın başına iyi bir menacer getirmeyi planlayan ancak henüz bu hedefe ulaşamayan Sarı-Lacivertli idareciler, zor şartlar altında İstanbulspor’da mucizeler yaratan Kocaman’ı gözüne kestirmiş durumda.

Seneye de olur
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın daha önce kendisine yaptığı, “PAF’ın başına geç” teklifini geri çeviren, “Oğuz Çetin’in yardımcısı ol” önerisine de hiç sıcak bakmayan Aykut Kocaman’ın, menacerlik konusunda vereceği yanıt büyük merak konusu. Teklifin bir kaç gün içinde başarılı teknik adama ulaşması bekleniyor. Fener Yönetimi, bu sezon olmazsa önümüzdeki sezon için Kocaman’ı ikna etmeye çalışacak.

Kaynak: fanatik.com.tr
Alt 14.11.2003, 12:53
airdem

Standard Enayi ariyorlar herhalde...

Aykut cok iyi bir teknik direktör oldugunu yillardik kanitladi.

FB bünü hice sayarak yaptigi teklife bak.

Daha önceki tekliflerde cabasi. Yok Pafmis, Oguzun yardimcisiymis...sacma!

Ben olsam utanirim valla sormaya...

Selam ve saygilarimla
Antwort