| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| |||
| 
 | |||
|   Tayyip çalıyor ama iş yapıyor diyenlerle, kızım fuhuş yapıyor ama para getiriyor diyenler arasında hiçbir fark yoktur. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   günlerden beri Top tag auf Twitter >> #VerOyunuEkmeleErdoğanıTekmele | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Söz oyununu simdi gördüm   Ver oyunu Ekmel'e Erdogan'i tekmele  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   "Arabın Arap olmayana üstünlüğü yoktur" diyor Peygamber; rahatsız olmuyoruz. "Türkün Türk olmayana üstünlüğü yoktur" dese, ne ederdik? Senai demirci | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Dogrudur derdim! Yurtseverlik, kendini ülkesini sevmek, kültürünü sevip ve yasatmak farkli ve kendini kani itibariyle baskalarindan üstün görmek farkli. Iblis'te ben atestenim adem'de topraktan. O yüzden ben Adem'den üstümün demedi mi?  Bunu Cukurovali Karac'oglan Arablara söylemisti.. Bu anlamda yani. Hikayenin ayrintilarini unuttum ama özü böyle olmasi lazim.. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Aziz Nesin İnsanoğlu naziktir, ağır sözü kaldırmaz. Eşek dersin kızar da, sırtına bin aldırmaz !! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Zitat: 
 Simdi bana kizacaksin ama Karacaoglan'i bugün'e kadar hic arastirmadim..o yüzden merak ettim, hangi tarihte yasadi, ve araplara bunu neden söylemis? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Sorun degil. Simdi buruya yanlis bir sey yazmak istemiyorum. Malesef o kitabimda burda degil Türkiye'de. Bir vakit hangi amacla neyi söyledigini buruaya eklerim.  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|    | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Könnte mal bitte einer von euch die Welt retten!  Puma  |