| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Besiktas-Konyaspor 1-3
Goller: 0-1 Zafer Biryol 43.dk 1-1 Tümer Metin 79.dk 1-2 Elvir Balic 85.dk 1-3 Zafer Biryol 88.dk Not: 47.dakikada Cordoba kirmizi kart görüp takimi 10 kisiye birakti ve Besiktas Türkiye Kupasindan elendi ve son Avrupa Kupasina girme sansini kaybetti. Bence bu sezon bu mactan sonra bitmistir. Sonunda diyecek tek sözüm var oda YAZIKLAR OLSUN!!! |
|
||||
|
||||
![]() ne yalan süpriz olmadi benim icin
bazilari hala vicente oley oley oley diye bagirmaya devam etsin |
|
||||
|
||||
![]() gelen gideni arattirir... del bosque afedersin kicini hayatta kaldirmaz o güzel yerinden... bizim su yeni yönetim varya sagolsun... iyi isler yapiyor... mustafa doganimiz var bosquemiz var ohhh defansda bir sürü yildizlarimiz varda... niye alt siralardayiz anlayamadim...
ama ben gecen seneki yönetimi beyenirken sen bana kiziyordun ve yönetimi beyenmiyordun... ne yapalim bu sene artik 4-5 oluruz o da iyi oynarsak ??? |
|
|||
|
|||
![]() yönetimini.
Neyse, giden gitti. Önümüze bakmaliyiz. Bence kupaya veda etmemiz iyi oldu. Ligde zaten ilk 3e girmemiz hayal gibi. Sezon sonunda da ancak öyle bir durumda Hoca"yi gönderir bizimkiler herhalde. Göndermezlerse de kiyamet kopar! Simdilik böyle moloz moloz oturup, beklemek lazim. Viel Spaß dabei ![]() |
|
||||
|
||||
![]() gercekden bosque kadar uyusuk moloz halsiz istedigini sahaya yansitamayan bir antrönör tanimiyorum ! Peter Briegel bile ondan iyidi ya...
|
|
|||
|
|||
![]() Hüsnü Güreli:
"Taraftarýmýz bir büyük baþkaný kaybetti" Sinan Engin: "Bilgili ile geldim, onunla giderim" Feyyaz Ucar: "Baþkanla geldim, baþkanla giderim." Lucescu"da Bilgili dönemi bittiginde istifasini sunmustu. |
|
||||
|
||||
![]() bence bundan önceki yönetimde iyi degildi ama su ankilerden cok daha iyi olduklari kesin
Takim kupa maci oynuyor ve yildirim demirören ve kivanc oktay fransada tatilde, bravo size |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|