| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|
|||
|
|||
|
Cahil degistirmez türlü huyunu
Cekemez ardindan kazar kuyunu Haram diye icmez üzüm suyunu Ab-i Kevser sarabini iceni söyler... |
|
|
|||
|
|||
|
Can kafeste durmaz ucar
Dünya bir han konan göcer Ay dolanir yillar gecer Dostlar beni hatirlasin... Geändert von Atlantis1 (28.09.2021 um 19:57 Uhr). |
|
|
|||
|
|||
|
Öfkeyle kalkarsam zarar vermeden oturmam!
Geändert von Atlantis1 (06.10.2021 um 14:30 Uhr). |
|
|
|||
|
|||
|
Dost rüzgârı kesti hızı
Okşadı gitti camızı Daha dünün suratsızı Şimdi kaşı keman oldu.. Geändert von Atlantis1 (29.10.2021 um 16:54 Uhr). |
|
|
||||
|
||||
|
Atatürk'ün idam fermanını onaylayan padişah, padişahın Kuvayi Milliye'yi yok etmek için kurduğu Hilafet Ordusu, Atatürk'ün katledilmesi dinen caizdir diyen şeyhülislam, Yunan'ın başarısı için dua eden müftüler ve 30 Ağustos'ta Atatürk'ün adını anamayan Diyanet... İhanet sürüyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bugün Abdülhamit'in Kıbrıs'ı Ingiltere'ye 98 Bin Altına Satışının 143. Yıldönümü
Kutlu Olsun |
|
|
||||
|
||||
|
Dilerim Allah’tan bana idam sehpalarını kurdurmasınlar!” diyen Adnan Menderes’e, İsmet Paşa şu sözlerle yanıt verir: “Biz Ege’de işgalci düşmana karşı direndiğimiz zaman padişahın idam fermanını boynumuzda taşıyorduk. O idam sehpaları kurulur; kimin aleyhinde işleyeceğini söylemek erkendir
Bende sunu söyleyim o zaman: Pir Sultan Abdal’ım, bu böyle olur Kişi ettiğini elbette bulur Yırtıcı kuşların ömrü az olur Akbaba zararsız yaşar mı yaşar.... Kendine fazla güvendin Adnan, koruma polisinin karisina sullanan ve onunla beraber olan, sözüm ona"maneviyat" abidesi Adnan! Başkasının Eşine Uzanan Adam Kendine fazla güvendin. Ünvanına, çevrene, dokunulmazlık zannına güvendin. Ama en büyük yanılgıyı şurada yaptın: Başkasının eşine uzanmayı bir zafer sandın. Bir polisin karısına yaklaşmak, sadece bir ilişki değildir. Bu, güvene meydan okumaktır. Bu, emanete hıyanettir. Bu, karakterin testidir ve o testte kaldın. Maneviyat anlatırken, başkasının yuvasına göz diken adamın sözü ağırlık taşımaz. Ahlak dersi verirken başkasının namus sınırını aşan biri, kendi maskesini kendi yırtar. Güç seni sarhoş etmiş olabilir. Ama unutma: En çok güvenenler, en sert düşer. Ve bazı çizgiler vardır. Aşan, sadece karşısındakini değil, kendini de kaybeder. 'Menderes'le yattım, kocamı kurtardım' Adnan Menderes'in Ayhan Aydan dışında aşk yaşadığı kadınlardan biri de Suzan Sözen'di... https://t24.com.tr/gundem/menderesle...urtardim,31953 pkumak icin linki tiklayin Geändert von Tabula_Rasa (Heute um 15:33 Uhr). |