| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Anti Kazma
Anti Pasta Anti Lop Anti İktidar Anti Anarşist Anti Din Anti Sapık Anti Peygamber Anti Biotik Anti Aptal Anti Salak Anti Küfürcü Anti Sömürge Anti De Anti işte Bir ben kalmışım anti olmadığım ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Anti Bakarız
Anti Sonra ararım Anti Numaramı vermem Anti Sen İyi bir insansın Anti Sen çok gaddar birisin Anti Çete Anti Ayla Anti DIRDIRCI ve ULEMASI ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kandirildik -Allah bizi affetsin diyen Cumhurbaskani Tayip erdogan cifte itiraf
Tayip Erdogan dünki konusmasinda siyasi hayatimda ne aldanan ne altan oldum diye konu$uyor demek'ki kandirildik derkende kandiriyormu$ i,kandirilmami$ bilerek isteyerek Fetö ne istediyse vermi$. |
|
|||
|
|||
![]() Herkes spin.de sitesi adlı bir siteye kaçtı.Fakat burası kürkçü dükkanı yeniden buraya geleceksiniz.....
|
|
|||
|
|||
![]() Biliyor musun üstad ;
Hala kirlenen renkleri temizleyebilecek çocuklar var Ah bi de Bi de Vurulmasalar… |
|
||||
|
||||
![]() Sandıklar %69 evetten açılmaya başladı,3 saatte %52'ye düştü.Son 2 saatte %1 sandık bile açılamadı.AA %99'da dondu.İktidar zafer kutluyor!
Evet veya hayır veren seçmene sonuna kadar saygı duyuyorum,ama YSK müdahelesiyle,her türlü manipülasyonla elde edilen sonuca asla saygı duymam. Sonuç: Yaşasın! Egemenliğimizi bir adama verdik!" diye seviniyor ülkenin yarısı.Diğer yarısı egemenliğine sahip çıkmanın gururunu yaşıyor. Devlet imkanlarına,YSK müdahalesine,manipülasyonlara rağmen ülkenin yarısının HAYIR demesi,umutsuzluk değil büyük umuttur. En azindan büyük bir kismin uyandiginin göstergesidir.. |
|
|||
|
|||
![]() Gittiği en büyük uzaklık evinden işi olanlara,
ne aşk, ne özgürlük, ne barış anlatılabilirdi... |
|
||||
|
||||
![]() YSK'nın mühürsüz oy pusulalarını kabul etmesinin ve gerekçeli kararının hukuksuz olduğunun bilimsel kanıtı: https://drive.google.com/file/d/0B67...J4am95eW8/view …
Erdoğan"Çok entresandır, o kadar Hayır oyu atıyorlar ama bir türlü sandığa girmiyor meğer örümcek sandığın girişini kapatmış" Peygamberi kurtaran örümcek olmali..cok yakinda kitabini cikartirlar... bu ara Müslümanligi elden kacirmayin Müslümanlar,zaten iftiradir,dogru olsa ne cikar Saray Soytariniza serbest...göklerden emir gelmistir |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
günaydin seyrangah..)))allah askina o yazdigin yazi ney öyle kilicdaroglu alevi oldugu icinmi chp indirilmek istiyor? firsat bulup cevaplayamadim...peki o Kilicdarogunu CHP basina geciriken alevi oldugunu bilmiyorlarmiydi? bu ne sacmalik ya. Geändert von Lara__ (21.04.2017 um 20:21 Uhr). |