| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Hava Coooooooh Güzel Yaw!!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() T9 nickli arkadas sen kimsin beni taniyormusun ben seni taniyamadim
|
|
||||
|
||||
![]() Ögle bizde 24 dereceydi.
Antalya sidede 22 dereceymis ![]() Almanya yaniyor. En Güzel mevsim simdi galiba, Rüya Gibi doga, hava. Yarin belli olmaz, her bos vaktimi güneste geciriyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
corabimin i$ adami bugünde kariyer yapmisin sanal da zibidi hepimizi deyil! bu gezegende ne kadar canli varlik varsa toplasan sizin gibi 2 kancik pacarva daha cikmaz rezil kepazeler sizi. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
SANA MAL BEY DEDIYSEK IYICE MAL MI OL DEDIK ZIBIDI BEN SANA NE DEDIM SEN ANNANA YAPTIR O TESTI DE BABANI TANI SANA VERSELER VERSELER PERIOD BEZLERINI VERIRILER YINE KARIYERINE KARIYER EKLEMI$SIN ZIBDI ANNANA IYI KOYDURMU$UN FORUMDA .. PÜÜÜH SENIN O MEYMENETSIZ SIFATINA SENDE BIR GIDIM ERKEKLIK ONURU OLSA BURDA 24 SAAT ANNAN SÖVDÜRMEZSIN REZIK KEPZE.. COK MU HO$UNA GIDIYOR ANNANA SÖVDÜRMEK PACAVRA... Geändert von Lara_ (21.04.2015 um 21:14 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Kalbımın Dımdımlerı Keyfler Nasıl??????
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Vaybee Dostlarım Ben Yarın Sabah Adanaya Ucuyorum!!!!!! Türkıyeden ıstegınız Varmı?????? Mesela Adana Kebab?????
![]() Eyvallah!!!!! Ben Yokken Vaybeedekı Karektersızlerı Buraları Zehır Zemberek Edın!!!!!!!! Kendınıze Cooooooh Ama Cooooooh ıyı Bakın!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Birader yolun Manisaya düşerse buyur gel haber etmen yeterli. Telefon numaram forumda yazılı.. Ağırlarım seni başım gözüm üstüne. |
|
||||
|
||||
![]() Akmayan su bozulur. Her bir damla denizden gelir, geri denize döner. Yollara düşeceksin. Lâkin dikkat et. Bu yollarda çer çöple eğleşme. Doğrudan denize dal ki hem akmaktan kurtulursun, hem KOKMAKTAN!
|