| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Evet insan sagligindan sagliginin kiymetini bilmesi lazim. Bugün cok farkli seyler yapacaktim ama kafami sagdan sola cevirmek bir bile sanki 7,4 marmara depremi olusturdu beynimde ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bazi yazilari okuyunca aklima Süleyman Demirel aklima geldi. Bülent Ecevit ile ne duellolar yapmislardi bir zamanlar.
Bende burda bazi yazilari okuyunca ondan esinlerek sunu deyim. Ask_sehidi CHP gibidir.. Ölüsü bile %35 eder. Geändert von seyrangah (11.04.2015 um 23:54 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() harikasin aga ..CHP nin le$ i 35% eder ...
|
|
||||
|
||||
![]() I love my Peder ....der kauft mir eben alles
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sagol varol kardes, ama ben aga degilim. Ben modern ve cagdas ve kültürüne bagli birisi olarak anilmak istiyorum.
Agalik bizim medini halimize lafin tam manasiyla ters düser.. |
|
|||
|
|||
![]() Beynim marmara depreminden sonraki gibi bir sey. Agzimi zar zor acabiliyorum o da su icmek icin. Bu ne hastaligiymis böyle yav? Dag gibi bir babayigidi yatalak yapti nerdeyse
![]() Kendime bir gelsem, sesim bi gelsede ben yapacagimi biliyorum... Geändert von seyrangah (12.04.2015 um 18:46 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() son sessss ,avazzzz avazzzzzz günaydinnnnn..
|
|
||||
|
||||
![]() ba$ka havalar getir bana icinde biraz bahar olsun..
|
|
|||
|
|||
![]() “Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.”(1)
Bu ibareler uğursuz ve çirkin bakmanın muhalif manalarını ifade eder ki, bu ibarelerin manayı muhalifinden uğursuz bakmanın ne denli çirkin olduğu çıkar. Yani "çirkin gören çirkin düşünür, çirkin düşünen de hayattan elem ve azap duyar" demektir. Öyle ise hayata ve olaylara iman ve ibadet gözlüğü ile bakarsak, her şeyin sırrı ve hakikati çözülür. O olaylar arkasındaki güzellikler tezahür eder ve insan o güzellikler ile mutlu ve bahtiyar olur. (1) bk. Mektubat, Hakikat Çekirdekleri-50 |
|
||||
|
||||
![]() Kime dediysen bilmiyorum. Fakat benden bir sevdiğim bahar türküsü olsun ;-)
http://youtu.be/YBql1HmGjNs