Vaybee!
  |   Üye ol   |   Yardım   |   Login

Eski 01.10.2014, 22:40
___EZEL___

Tanımlı Dogru davranis!

Herkes kendi kültürüyle yasar,bu acidan,bazi seyleri hor görmüyorum ben.Yasadigi hayatta kaybolmus biri bence,rahat birakin ne istiyorsa yazsin,nasil olsa uzun sürmez!Böylelikle bazi insanlarin gercek niyetleri ortaya cikti....
Eski 02.10.2014, 11:56
___EZEL___

Tanımlı Siz siz olun!

Siz,siz olun,kendiniz olun!Bazi insanlar;sizi siz olmaktan cikarmaya,sizi basitlestirmeye calisabilir?Kendi edebi kültürünüzle yasadiktan sonra,hepsi bir hikayenin kötü karakteri olmaktan öteye gidemez...Saygilar Cenk
Eski 02.10.2014, 13:16
___EZEL___

Tanımlı Korkaklara!

Korkmadan bana satasbilirsiniz,öyle cevremde dolasip,sahte nicklerle bana saldirmaniza gerek yok!ben kimseyi yemem korkmayin,seviye düstügünde tartismayi kendi acimdan noktalarim o kadar...Saygilar cenk
Eski 03.10.2014, 02:45
Bosphorus_ - ait Avatar
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Alıntı:
Imogdi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bu yaziyi imzalarim arkada$im ..
ama ne yazik gercek ..
yazilardaki gibi güzel degil
Imzanin altina da bu notu dus:

Eski 03.10.2014, 08:47
___EZEL___

Tanımlı Bosphorus_ Arkadas!

Alıntı:
Bosphorus_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Imzanin altina da bu notu dus:

Insanlarin yaptigi hata ve yanlislari bizlerde görüyoruz...Yanlis yapanin,yaptigi yanlislari ikidebir yüzüne vurarak insani dogruya cekemezsin.Bazi seylerin düzelmesi icin zaman gerekir....
Eski 06.10.2014, 08:17
___EZEL___

Tanımlı Son Günlerde

Birileri,yine bildigimiz hikayenin,calistigimiz kismindan giris yapiyor!provakatif davranislar,cözüm degil,cözüm insanca davranmakta....Kendini cok akilli sananlar,burda insanlari hataya sürükleyip,onlari basitmis gibi gösterenler,bu ssefer tökezledi
Eski 07.10.2014, 07:50
Bosphorus_ - ait Avatar
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Benim tanitmama gerek yok, kendi sozlerinizi degistirmeden kendinize gosteriyorum. Asagidaki bir onceki mesajina cevap vermememe ragmen tekrar yazmissin, kasiniyorsun _EZEL_.
Eski 07.10.2014, 09:43
guelkurusu

Tanımlı

Alıntı:
___EZEL___´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazik be Man_bey kardesim,bu kadar basit davranma)))
Sen beni bilmezsin,bilenler bilir,sen beni bilenlere sor en iyisi,hicbir caban,hicbir küfrün,hicbir provakasyon planin bende tutmaz!Niye biliyormusun?Sen o oyunu kurmadan,ben senin oyun kuracagini bilirim zaten!sana zahmet,dürüst bir insan olmaya calis!Olmuyorsanda uzak dur!
Senin aklin biraz karisik galiba. Sebnemi cig zannediyorsun, autofreak'i man_bey.
Sebnemin cig olmadigi gibi, autofreak de man_bey degil.
Eski 07.10.2014, 21:13
___EZEL___

Tanımlı

Alıntı:
guelkurusu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin aklin biraz karisik galiba. Sebnemi cig zannediyorsun, autofreak'i man_bey.
Sebnemin cig olmadigi gibi, autofreak de man_bey degil.
Guel!Ben simdi o adamin kactane nicke sahip oldugunu yazarim ama bana düsmez,adminler izin veriyorsa vardir bir bildikleri...Ben cokta ilgilenmiyorum,kimse de ilgilenmedi,sen niye ilgileniyorsun,anlamis degilim?

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş arama yap