| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Zitat:
Ayrica ticaret icin zaten vize muafiyeti oldugunu soylemistim. afrika ulkeleriyle ticaret yapilmasin demedim. Zitat:
Zitat:
Iran ile vizeler turizm icin kaldirildi, iyi de yapildi. Iranli turistler Turkiye'de para harciyor, ekonomiye katkilari var. Bana afrikalilarla vizelerin kaldirilmasinin avantajlarini say. Dedigim gibi ticari vize vermek zaten kolaydi. Zitat:
Zitat:
![]() Boyle cocukca ''o senden daha iyi Turkce konusur'' gibi kim daha uzaga iser muhabbetlerine giremeyecegim. O kadar iyi Turkce konusuyorsa gelsin konussun, ne yapayim. Ne alaka? |
|
|||
|
|||
![]() Ozguven eksikligi degil, tam tersine gercekler. Cunku Hacli zihniyeti hep birlikte hareket ediyor. En son NATO'nun Libya'daki mudahalesi gibi. Bu Haclilarin liderligini Fransa ve Italya yapti.
Cin super guc olarak buyumedi henuz, bundan bahsediyorum. Yoksa Yemen bile az da olsa buyume gerceklesiriyor buyumeyen ulke yok. Zitat:
Hangi gezegende yasiyorsun bilmiyorum ki. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Soz konusu buyumek ise HER ULKE buyuyor, az ya da cok. HER ULKE. Yemen gibi fakir bir ulke de. Ama bu buyume ne kadar ''significant''. Onemli olan bu. Anladin mi? Afrika tarih boyunca buyumede yol katedememis bir kita ve sen bu kitanin cok geliseceginden bahsediyorsun. Ovdugun AKP, Hacli zihniyetin bir parcasi oldu zaten. Neden 1 Mart tezkeresinde amerikan askerleine izin vermedik diye hayiflaniyorlar simdi, Libya'da NATO'ya Izmir'den lojistik destek sagladilar, 4-5 tane Turk gemisi gonderdiler Libya aciklarina. Turkiye AKP yuzunden Haclilarin bir parcasi oldu, zulmun karsisinda durmadi. Halen Incirlik amerikan ussu faal durumda. Amerikan usakligi devam ediyor. Sen git Hacli muttefiklerinle afrika'lilari oldur, ama kaynaklarini da fransa ve italya somursun. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Hikayeyi anlatan filmden bir parca geldi aklima. Uzun sure once bunun filmini bile yapmislar. ''Today'', arkada dans eden sen misin yoksa?
![]() http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...n-efsane-zenci Geändert von BosphorusTaurus (23.05.2013 um 15:20 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() les kargasi gibi ortaya cikiyorlar. silinmeden önce sus pus silindikten sonra aslan oluyorlar.
herkes kendisini belli ediyor. |
|
||||
|
||||
![]() was schwimmt denn da auf dem kanale grande?
|
|
|||
|
|||
![]() Eine rake pardon eine ratte.
|
|
|||
|
|||
![]() weshalb schreibt eine person immer über mich?
ben yapacagimi yaptim, sen gerisini düsün. |
|
|||
|
|||
![]() Ich glaube hier schreibt so jeder über dich. Wenn man dich ignoriert, zeigst du so sehr deine penetrante seite, und sagst, hau mich hau mich! Bis dann irgendwas wieder von oben geflogen kommt. Ich glaube du stehst drauf.
|