| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   WARUM soll er denn "Bange" vor Dir haben?  Meine Fresse ey. Illa her yerde maximum gürültü yapacak. Geändert von Monday (11.05.2013 um 15:38 Uhr). | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Zitat: 
  Kiz senin benimle alip veremedigin ne? gel de beni döv bari, bi dövmedigin kaldi   Allah'im ya  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Dann darfst du gar nicht bei vaybee sein, hier ist es meist so. Nichts für dünnhäutige. Viele melden sich dann auch schnell wieder ab. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Zitat: 
  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Zitat: 
 Haha kendini hemen tanidin bakiyorum. Hemen atladigina göre. Ne kadar ciddiye aliyorsan burayi, GB üzerinden dedikodu edecek kadar bos insansin iste. Bos & kavgaci, arsiz, kötü kalpli. = Cahil. Viel spaß | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ich meld mich ab. Cahil ve ham insanlarla daha fazla ayni ortamda bulunmak istemiyorum. Insan gibi sohbet eden yok, cogu entrika pesinde. Birbirinizle hir-gür icinde mutluluklar. Siz kavga ettikce mutlu oluyorsunuz cünkü. Bye. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Zitat: 
 cirkinim,ben senin gibi burda evlenecek erkek aramiyorum. bu yüzdende asil güzelliklerimi gizliyorum. ;p dipnot: psssttt,gizli nickini sirf bana söylesene. sana söz veriyorum,digerlerine söylemem.  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  aaaah... Zitat: 
   1.acik acik GB de yazilanlara dedikodu denilmez. 2.yapilanlarin ve söylenenlerin üzerine yalan yanlislar eklenilirse,iste o zaman buna dedikodu denilir. 3.sen ve diger cadalozlar benim buraya gelip katilmamdan,bastan beri rahatsizlik duyan sizlersiniz. neden? nedeni ap acik ortada; kiskancliginizdan! 4.hadi simdi biraz daha catir citir catlayin bakim. ;p | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Kann das sein, dass du leicht unterbelichtet bist? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   na wenn du das sagst,wird es wohl so sein!  madame etepeteeee,er steht nicht uff dich ...... ;p |