Vaybee!
  |   Üye ol   |   Yardım   |   Login

Eski 22.04.2010, 08:28
meyse

Tanımlı

denen sollte man ihre "Männlichkeit" abhacken und in den Mund schieben
bei vollem Bewusstsein versteht sich

.....gerci cezaevinde onlarin caresine bakarlar
Eski 22.04.2010, 09:36
Incognita - ait Avatar
Incognita Incognita ist offline
Benutzer

Tanımlı

todesstrafe? nein, sie sollten ein leben lang leiden, sowie die kinder, die auch ein lebenlang leiden werden. sowie auch meyse gesagt hat, am besten (...)abschnibbeln und an die stirn noch tätowieren lassen, dass er ein kinderschänder ist
Eski 22.04.2010, 10:21
ot - ait Avatar
ot ot ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Alıntı:
tabularasa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nur eine Aussage: L A N E T O L S U N!!!

Siirt’te dördü kardeş, 7 ilköğretim okulu öğrencisi kıza 14-70 yaş arası onlarca erkek tecavüz etti.

Hürriyet gazetesinden Gülden Aydın'ın haberine göre, 10 Nisan’da Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, kızların ifadelerinde adı geçen erkeklerden 100’ü sorgulandı, 17’si tutuklandı, 25’i gözaltında.

mehr darüber:
http://www.t24.com.tr/haberdetay/75635.aspx
evet,bende okumusdum,hatda,buraya da, ilave edecekdim.
sereffsizler!!!
Eski 08.08.2010, 22:16
tautou

Tanımlı

Alıntı:
tabularasa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nur eine Aussage: L A N E T O L S U N!!!

Siirt’te dördü kardeş, 7 ilköğretim okulu öğrencisi kıza 14-70 yaş arası onlarca erkek tecavüz etti.

Hürriyet gazetesinden Gülden Aydın'ın haberine göre, 10 Nisan’da Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, kızların ifadelerinde adı geçen erkeklerden 100’ü sorgulandı, 17’si tutuklandı, 25’i gözaltında.

mehr darüber:
http://www.t24.com.tr/haberdetay/75635.aspx

bu haber antalya'daki tecavüz olayina karsilik "agizi olan konusuyor, isvec'te daha fazla tecavüz ediliyor" gibi sig bir zihniyetle konuyu saptiranlara gelsin...

hatirliyorum daha.. yukaridaki haberden bir kac gün sonra da yatili okullarda okuyan cocuklarin kücük cocuklara tecavüzü ve bunlardan birini öldürmeleri patlak vermisti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14549045.asp

Pervari Belediye Başkanı: "Olayı kapattık gitti"

SİİRT’in Pervari İlçesi’nde Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerinin, 2 ve 3 yaşındaki çocuklara tecavüz edip, birinin öldürülmesi olayında, ailelerin konunun kapanması için kendi aralarında anlaştıağı ortaya çıktı.

kendi ülkelerindeki dertleri dert etmeyen, baska ülkelerdeki dertlere isaret eden, iktidar saksakcisi basiretsizler utansin...
Eski 09.08.2010, 00:16
DieWahrheit - ait Avatar
DieWahrheit DieWahrheit ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Alıntı:
tautou´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu haber antalya'daki tecavüz olayina karsilik "agizi olan konusuyor, isvec'te daha fazla tecavüz ediliyor" gibi sig bir zihniyetle konuyu saptiranlara gelsin...

hatirliyorum daha.. yukaridaki haberden bir kac gün sonra da yatili okullarda okuyan cocuklarin kücük cocuklara tecavüzü ve bunlardan birini öldürmeleri patlak vermisti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14549045.asp

Pervari Belediye Başkanı: "Olayı kapattık gitti"

SİİRT�in Pervari İlçesi�nde Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerinin, 2 ve 3 yaşındaki çocuklara tecavüz edip, birinin öldürülmesi olayında, ailelerin konunun kapanması için kendi aralarında anlaştıağı ortaya çıktı.

kendi ülkelerindeki dertleri dert etmeyen, baska ülkelerdeki dertlere isaret eden, iktidar saksakcisi basiretsizler utansin...
Senin derdin baska. Cözümünü icindeki cöpü buraya boslatarak halledemezsin.
Eski 11.08.2010, 09:32
raleku - ait Avatar
raleku raleku ist offline
Neuer Benutzer

Tanımlı gerci cezaevinde onlarin caresine bakarlar

Alıntı:
meyse´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
denen sollte man ihre "Männlichkeit" abhacken und in den Mund schieben
bei vollem Bewusstsein versteht sich

.....gerci cezaevinde onlarin caresine bakarlar
Cezaevinde onlarin caresine malesef kimse bakmaz. Katil katillerin, hirsiz hirsizlarin ve tecavüzcü tecavücülerin yanina veriliyor.

"Köpek köpeyi isirmaz" der bir Ata sözümüz.

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş arama yap