Vaybee!
  |   Üye ol   |   Yardım   |   Login

Eski 29.04.2009, 16:10
kalpsiizz - ait Avatar
kalpsiizz kalpsiizz ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Avrupada türkiyenin başkenti neresi diye sorsan birine kesin istanbul der
Eski 29.04.2009, 16:54
GoerenBilir

Tanımlı Cahilligine ver be kalpsiiz

Alıntı:
kalpsiizz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Avrupada türkiyenin başkenti neresi diye sorsan birine kesin istanbul der
Cünkü cogu artik Istanbul'un degil de Ankara'nin Türkiye'nin baskenti oldugunu biliyor

Istanbul'a gitmistim gecen sene, Istiklal Caddesini gezdim, Balik pazarinda kafalari demledik. Istanbul güzel olmasina güzelde ama 17 milyonluk bir sehir olmus. Kendimi konserve kutusunda sandim
Ama bir sekilde haklisin Istanbul Türkiye'nin gizli baskenti ve ekonomik, kültürel ve siyasi merkezi olusturuyor. Bu böyle oldukca Türkiyemiz daha henüz istedigimiz hedeflere ulasmamistir demektir. Bunlarin degistirdigi gün Türkiye cagi atlamistir. Istanbul'a rakip ayni düzeyde Türkiye'ye en azindan 20 tane daha büyük sehir sarttir..
Eski 30.04.2009, 12:55
rhizome - ait Avatar
rhizome rhizome ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Ich kapier echt nicht, wie ihr hier Lobeshymnen auf Ankara singen könnt. Die reinste Betonwüste ist das, keine Geschichte, keine Kultur, Scheiß-Architektur, Scheiß-Geographie, Scheiß-Landschaft ...kurzum: die ödeste Stadt auf dem Kontinent - schlimmer als Bonn sogar.
Eski 30.04.2009, 13:57
hh1975e

Tanımlı

Ankara`da dogan her insanin bir hikâyesi vardir ankara`yi ilgilendiren. Sen icini rahat tut. Okulda dikkat etmemissin bari git google amcana sor Ankara`nin tarihini.
Eski 30.04.2009, 22:42
gelincik02

Tanımlı

Valla herkese yasadigi yer güzel görünürmüs

Kirpi bile "benim yavrum yumusacik" dermis. Gerci bu örnegi verdim ama ne alaka bende bilmiyorum
Eski 30.12.2009, 00:38
Virtual_Reality

Tanımlı

Alıntı:
rhizome´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ich kapier echt nicht, wie ihr hier Lobeshymnen auf Ankara singen könnt. Die reinste Betonwüste ist das, keine Geschichte, keine Kultur, Scheiß-Architektur, Scheiß-Geographie, Scheiß-Landschaft ...kurzum: die ödeste Stadt auf dem Kontinent - schlimmer als Bonn sogar.
Nun mach mal aber halblang Rhizome. Ankara, soll keine Geschichte haben? Ankara ist die Hauptstadt der modernen Türkei. Dem Land, dass auf den Ruinen des von den Ententestaaten zerstörten Osmanischen Reiches. Und ausserdem meine Heimat. Bonn kann einfach nur öde sein. Das ist doch die Heimatstadt von Guide Schwesterwelle oder? )

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş arama yap