| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Karanlıktan güclüydü hep aydınlik
Uzakta parlayan simsicak isik Siir sana tutkun sen ona asik Kendi yüreginle yarisirdin sen... |
|
|||
|
|||
![]() yalnizligim
yasamak zorunda oldugum beraberligimsin yalnizligim kanimsin canimsin sen benim caresizligimsin yalnizligim bugünüm yarinim sen benim hüzünlerimsin yalnizligim tek bilebildigim sen benim vazgecilmezimsin zuhal olcay - yanlizligim |
|
|||
|
|||
![]() Aksam olur yollarini gözlerim
Günes piriltisi gözlerin hani Gün gectikce daha fazla özlerim Söz söyleyen tatli dillerin hani... |
|
|||
|
|||
![]() sensiz nasilsim bak bana, gelde bi corba yap bana
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yanıyor beynimin kanı
Bilmem nerelere gitsem İcime sigmayan cani Hangi rüzgara es etsem İciliversem dem gibi Kiriliversem cam gibi $am'dan da yanan mum gibi Sabahı görmeden bitsem... |
|
|||
|
|||
![]() Ölümsüz asklar varda ölmeyen asik varmi
|
|
|||
|
|||
![]() biz seninle yillar yili ne birlestik ne ayrildik
bazen güldük mutlu olduk, bazen hic yere darildik biz seninle bir bütünüz istesekte kopamayiz bir bedende can gibiyiz, biz yabanci olamayiz heves olsan coktan gecer, arzu olsan coktan biter bence bu ask böyle gelmis, bundan sonra böyle gider! basimin tatli belasi, gönlümün kara sevdasi hersey bos senden sonrasi vazgecmem senden, ayrilmam sendeeen bir cümle demistim güya =) |
|
|||
|
|||
![]() ÖLÜNCE SEVEMEZSEM SENİ
Toprağından dönsün yüzüm Ölünce sevemezsem seni Kan ağlasın iki gözüm Ölünce sevemezsem seni Hak rahmetin görmeyeyim, Gonca gülün dermeyeyim, Muradıma ermeyeyim Ölünce sevemezsem seni Bu bölümü Ayna'ya ait Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Yanında ölmek istiyorum Insanlar ölümlüdür ama eserleri ölmez... Bikmadan dinlenebilen bir parca |
|
|||
|
|||
![]() Denedim aramak bosuna sevgilim, bize bu askin faydasi yok.
|
|
|||
|
|||
![]() Seni bir baskasi takmis koluna
Dilerim onunda yüregi yansin Mazini kinamis ismimi anmis Utanma sevgilim kader utansin, aglama sevgilim kader utansin... |