| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() yani cin burcum küpek oli.....
bekliyom lo lol |
|
|||
![]() wann geboren!!!!!!!!
|
|
|||
![]() Annem hep özgürdü ve sükür hala özgür.
Senin annen gibi pisirik, korkak ve gözü mor, köyde saman altinda su yürütmüyodu ![]() |
|
|||
![]() dass du keine vernünftige madoratorin bist,taraflisin.BUNU DIREKT YÜZÜNEDE SÖYLEDIM,yani arkandan konusmak gibi olmasin...
|
|
|||
![]() wann isch geboren bin, weis ich ned....
du bi düschinim... o zaman kar varmis diyolar, hemide yazin ortasinda sonram deprem olmus, ben dogunca deprem ardindan sel basmis bizim koyü sen hesaplayabildünnü? ![]() |
|
|||
![]() söyle hadi bende merak ettim ;-) GB me yaz!!!!!!!! Jan - Feb irgendwann ist klar aber Tag und Jahr interessiert mich!!
|
|
|||
![]() sen harbi salakosun
loool oku evladim, bak ne yazmis ablan: icinde disinda bir senin..... Allah bos yere nursuz yaratmamis seni sana tükürügüm bilem haram lo sirf acidigim icin ilgi gösteriyomkine, sevap kontenjanim biraz dengeye gelsin... yoksa sana ancah ************furz*********** ama bol acili lol |
|
|||
![]() SEN hemen benim böyle düsüncem var diye,annemi babami karistirdin.bende sana dedimki laut deiner theorie,müsste deine mutter auch vor der ehe mit anderen typen geschlafen haben
|
|
|||
![]() saman altinda biseylermi yürütmesi gerekir
![]() ![]() |
|
|||
![]() bu beni hic ilgilendirmiyor. annemin evliliginden önce cinsel iliskide bulunup bulunmadigi sadece kendisini ilgilendirir.
fakat sanirim özgür ve olgun oldugundan ilgi duymamistir.... bilirsinya, genelde yasaklar cekici olur ![]() senin annende özgürmü? yoksa yasaklarlami yasiyordu ve yasamakta? lol |