| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() yaşamında kaç tane edebiyat kitabı okudun sen???
Kaç tane edebiyatçı tanırsın, o molla viran yerlerinde??? Kaç tane edebi eser yazdın, yaw senin bu konularda çapın nedir??* Var mıdır bir çapın edebiyat bazından, varmıdır on parmağında mürekkep laciverdi??? Bir tane olsun edebiyatçı olduğu için kıçına jop sokulan, yıllarca mahkemelerde süründürülen, kahpe pusular ile canı alınan tanıdığın bir tane edebiyatçı anadoluda??? Pusuculuk Arap kahpeliğidir, Türklerde bu yoktur, emin ol Anadolu yazarlarının canını alan her zamanArap puşluğunun PUSUCULUĞUDUR. Düelloculuk yoktur ARAP aleminde, sende olduğu gibi yandaşlarında olduğu gibi. Ben sana çokönceleri yazdım sen azınlıklardansın, yandfaşlarında azınlıklardan ve kişiliksizsiniz. Azınlık olmaktan utanç duymaktasınız, aşağılık duygularınızı dizginliyememektesiniz. Ben Anadolu Türkmenlerinin Oğuz boyundan Anadoluya ilk gelenlerden bir aileye mensubum, eminl azınlıkları ben senden daha yiğitçe ve temizce savunurum, hiç bir çevreye yağ çekmeden, yalnızca Anadoluda değil, bu yaşadığım ve vatandaşı olduğum Almanyada da. Önce bir insan mert ve dürüst olmalı, en azından inandığı kutsal varlıklar kadar. Utan, utan... |
|
||||
![]() türkiye düsmanini savunuyorsunuz? anlamakta zorlananlar icin acikca söyleyin..
neden bazi cikarcilardan desteklenen bir "sahte edebiyatci"yi destekliyorsunuz? ;O) istersen ögrenci belgemi yolliyayim.. kimin sahte oldugunu ögrenelim ;O) varmisin? |
|
||||
![]() temelinde, ama, o belgeni Arapların kıçına sokman şartı ile...
Yaw bir insan Arap asıllı olabilir lakin Anadolunun yedi yüz yıllık tavassuf geçmişini ve neden Hilsfet sahibini bir kere olsun düşünür, neden bu İslami ve dünyanın o yüzyıllarının en büyük çok uluslu İmparatorluğunu kurduğunu ve oluşturduğunu düşünür.... Kafa olarak taşıdığın saksının içinde et değil beyin denilen ruhundan sonra yüce yaradanın sana sunduğu en büyük erdemlilik var. Ben neden IRKÇI VE ORTA ÇAĞIN İLKEL BEDEVİ; VE MONARŞİ YÖNETİMLERİNİ SAVUNAYIM SON HİLEFET İMPARATORLUĞUNUN BİR ÇOCUĞU OLARAK... SEN EDEBİYATÇI DEĞİLSİN EDEBİYAT HAKKINDA EN KÜÇÜK BİR BİLGİNDE YOK, DÜNYA EDEBİYATI ÜZERİNE HİÇ BİR BİLGİNDE YOK. SANA İKİ ANE SORU SORSAM ALTINDAN DAN BİLE KALKAMAZSIN BİLGİSİZLİĞİNDEN. SEN AÇIKÇA BİR TÜRK DÜŞMANISIN... BEN NE DÜNYA İNSANLIĞINI SAVUNMAKTAYIM SEN BUNU BİLE KAVRAMAKTAN BİR HABERSİN. ALLAH SENİN VE TÜM YANDAŞLARININ MÜSTEHAKINI VERSİN ARAP OĞLU... SEN ÖNCE BEN NEYİM VE NEDEN MÜSLÜMANIM SORUSUNU BİR KERE OLSUN YÜREĞİNDE KENDİNE SOR. BUNU BAŞARABİLECEĞİNİ HİÇ SANMIYORUM;SENİN GİBİLEREN; BİR BOK OLMAZ... |
|
|||
![]() atiyorlar... bunu bilmeyenmi kaldi...
Yani simdi diger dünya devletleri MATEMATIK ve teknoloji zayifida Arapalar süpermi oder wassss ?? Ich lache mich Schrottttt.. es war immer sooo... die Araber machen immer einen tag früher Bayram, weil Sie möchte gern MOSLEMS sind.... |
|
|||
![]() m onu kast ettim... kisacasi Araplarin YALANINA dikkat cektim...
Hepsi bu kadarrrrrrr... olmayan brem.. |