| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  seni kendime sakladiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  insanin moralini bozmak icinmi yaratilmis bazi arkadaslar??   tamam allah kahretmesin Allahin NRW sinde yasiyoruz.. su Jazz Funk grubunu bu tarafada yollayin.. gerci burda angut cok, tek ben gelirim galiba konsere..  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Yok valla ... ne moral bozmasi, öhömm... Amac sadece vatandasi bilgilendirmek  . | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Tabii tabiiiii buna resmen sosyal dayanisma denir!   minnettariz! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  o.T. da hast du recht. das album ist echt klasse...  das einzige lied, was ich nicht so sonderlich gut finde ist "özgürlügün ülkesi". das thema usa hab ich richtig satt... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  o.T. hut ab @ tracy  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  habs im TV gesehen... vorallem dieser OPA der mit seinen über 70 da rumtanzte ;-) die Stimmung bei den TR KOnzerten ist ausgefallener als hier... vielleicht hab ich ja mal Glück wenn ich in der TR bin :-) schöne Grüsse aus Hannover zurück... grüss mir die Heimat :ö) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  danke danke... o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  o.T. Yeah Tarkan is back! Am 18.10. erscheint die Single "Bounce" und am 21.11. sein englisches Album in D. Er gibt Anfang 2006, 4 Konzerte in Deutschland. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  CANLANIN BIRAZ MÜZIKSEVERLER ;) son zamanlarda en cok hangi sanatcilarin hangi sarkilarini dinliyorsunuz? Ben her türlü müzik dinlerim genelde, türk halk müzigi haricinde. Son günlerdeki favorilerim: Korhan: Yaz beni Aylin Alaz: Kizin yine asik anne Ilhan Sesen: Sarilinca sana Kutsi: sana ne Bendeniz: Bu Baharda Yildiz Tilb: kendimi vermiyorum Deniz Seki: Masal berdan Mardini: Sana bir hain lazim Tan: Rica ederim varmi sizinde tavsiye ettikleriniz? |