Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 23.06.2005, 10:37
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard cevap verip vermek degil

konu.. konu islami herkese anlatabilmek .. bu bir sekil medeniyet demek.. ve bir sekil senin bilgilerini insanlar ile paylasabilmen demektir.. Neden "google" yapildiginda bizim bu manzaralar da ciksin ki???
Bence cok "duz " dusunuyorsun... hosgorune siginarak bu agir elestiride bulunuyorum
Alt 23.06.2005, 10:44
eniskaya

Standard Bu ne bicim Kürtlük yaw.. Aleviler size

karsi.. türkler size karsi... yok efendim Amerika size karsi... karsida karsi....

Galiba sen biraz kafayi yemissin.... birazda sucu kendinde ara... sooo ganz normal in der Birde bist du mit Siherheit nicht
Alt 23.06.2005, 10:44
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

ohne Text
Alt 23.06.2005, 10:48
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard frankoo

bunu daha yenimi anlamaya basladiniz bunlar ezelden beri Müsliman düsmanlaridirlar.

demokrasi adi altinda su yürütüyorlar atalarinin yaptiklarini demokrasi adi altinda yapiyorlar incilleriylen dünyayi sömürüyorlar......
Alt 23.06.2005, 10:52
Neuer Benutzer

Standard islami bílinsiz yasiyanlar sizlersiniz

diskoyu ve Islami dansi ve sarabi karistirmis kendionize göre bir din icat etmissiniz hayatinda kac rekat Namaz kildigini sorsam belkide hic kilmadim dersiniz

baskalarinada Din hocasi kesilirsiniz....
Alt 23.06.2005, 10:56
Benutzerbild von isinsu
Neuer Benutzer

Standard bizler sizler....

kimden bahsettigini bilmiyorum... ve uzerime alinmiyorum.. Yukarda Allah var.. inancin da varsa... insanlarin gunahlarini alma! Ich kenne dich nicht .. du mich nicht.. yazilarimda da hic bir kerecik kufur etmedim... insanlara agir konustugumu fark edince de ozur diledim.. amac madem burada fikir alisverisinde bulunmak ise.. adam gibi adam olmak lazim....
Alt 23.06.2005, 10:59
Benutzerbild von isinsu
Neuer Benutzer

Standard ayrica...

gercek inanir cevap vermez de dedim... ama hayata da bakarsan.. neden sivas, adana vs. olaylari oldugunu .. hemen kendin de anlarsin
Alt 23.06.2005, 11:04
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ha Abuzer bir sey eksik kalmis,

Ben yasamim boyunca yazacagimdan, soracagimdan, söyleyecegimden asla ne degisik yollara sapipda söylemisimdir, ne onun bunun kölgesini siginmis ve kullanmisimdir.

Senide tanimam sordugum sorumda er zaman her kisiye oldugu gibi dürüst ve aciktir.

Cevap verip vermemekte de özgürsün.

Beni baska türlü degerlendireye calisan basit kisilikler ile benim pek ugrasacak ne nieim var nede zamanim.

Bir insani en iyi ne oldugunu, kendisi icin neyin dogru ve yanlis oldugunu, neler düsündügünü ancak kendisi bilir.

Dürüst olmayan, sahtekar olan, yalanci ve iki yüzlü olan insanlar ancak bir baskasi icin düsünürler.

Bu tür isanlarin tümü bir demorasi geleneginin icinde yasamadan gelismis ve orada kalmis insanlardir.

Emin olun ki Enisde bir iki yil önce burada yazmaya baslasaydi bu anti demoratik gelenekten gelen insanlar tarafindan gizli bir kominist yapilirdi.

Bu insanlar icin kendilerinden olmaya her kes düsmandir.

Inanc konusunu tekrar yazayim Ateist degilim ama Burada ki Müslümanlardan da degilim, Emin olun Müslümanligi inansaydim kesin Alevi görüslerini ve dünyasini benimserdim, cünkü hem 1826 ya kadar Anadolu Alevilikti hem de yasadigimiz cagin en sosyal yapisi olan demokrasiye cok rahat uyum saglardi ve cok da bariscil bir felsefesi var.

Bir gün Enisin savundugu Islam(baska dinleri kötülemedigi ölcüde)olusursa o din yasamiylada bir sorunum olmaz.

Bunun disindakiler ile temelden bir insan olarak sorunum vardir.

Siz birakin Romani veya Galvaniyi bir tarafa Islam ile Demokrasiyi tartisin ve sansli bir Islam cogunlugu olan ülkenin cocuklariyiz, belkide bu kadar yogun Müslüman kesimine sahip olmasina ragmen gercekten Demokrasi yaratabilecek.

Ama kimler ile?
Alt 23.06.2005, 11:07
Neuer Benutzer

Standard Burasi Solculari Koruma Dernegimi.

Burda Ayirimci Ateistler cirit atiyor küfürsüz Sutatikocu solcu yazim neden silindi :O=))

Gülüyorum :O=))

Neyse benden size Solcu Corba Tarifesi.

Bir tencereye yarim litre kizil irkmak suyu doldurun.

Icine yüz giram heykel tozu atin.

Yarim gram cumhuriyet sabkasi.

Ali nin kilicindan biraz demir tozu ilave edin.

Avrupadan cürümüs laik kagidi da ihmal etmiyelim

Corbayi iyice bir karistirin karistirmadiginiz an lapa lasa bilir.

Mofkoftan leninin hatira resmindende tencereye koyabiliriz.

Apo dan bir iki kilda ekliye biliriz makarna sekline alsin diye?

Bunlari corbaya koydugunuz zaman herzaman karistirmayi unutmayin cok önemli......

Türkiyedende hortumcu solcularin tersiz terlerinide tencereye atabilirsiniz.

Birazda özgür kadinlari düsünerek genel evlerdeki özgür kadinin saclarini ekliyelim.

Tuzunuu unuttukkk Tur gölündende biraz kirmizilasmis tuz ekliyelim.

Ve dilinizin ucuylan Corbanin tadina bir bakin ben baktim biraz eksimsi ve ruhsuz gibime gelmistir.

Devam ediyoruz Corba tarifesine......

Ek olarak ABD kursunuda tencereye atin Müsliman düsmani nede olsa Coni ler Deniz Gezmiste sevmezdi Müslimanlari?

Corbayi karistirmaya devam edin lapa olmamasi icin???????????????

Solcu corbasini herkes yiyemez midesi Raki ve Sarab gören solcular sadece yiyebilir ginede size bir Solcu corbasi sunmak istemistim.

Yarinda kizil elma pasta tarifi vercegim.

Esenle kalin babur amcanizi dinleyin ve gerici oldugumuzu herdefasinda size bildirecektir :O=)))))
Alt 23.06.2005, 11:11
Neuer Benutzer

Standard seni kimse zorlamiyor

yazilarimi okumana herkes ayni olsaydi bu dünyada dünyanin dadida kalmazdi komrente

yani burda enez ona buna hakaretler edecek kibar feyzo galvani üstü kapali herkesi yobaz yapacak bir iki dinsiz burda alaylar gececek bizler sesimizimi cikarmiyacagiz ulaannnn hiyar agasi???????????

senin gibileri carsilarda cok gördüm gecenlerde elinde Kurani kerim duvara yaslanmis telefonlan konusan bir bayan gördüm hertarafi acik secik beyazda pantolon giymis

hadi ordan sizi gidi sonradan göstermeler sizi onun icin evde kaliyor kimse sizi almiyor ne haltlar karistirdiginizi sanki bilmiyoruzmu??????
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche