|
|||
|
HUKUK = INSANIN VARLIGINDAN DOLAYI HAK ETTIGI EVRENSEL HAKLAR...... VE SORUMLULUKLAR
|
|
|||
|
Demokrasi asil Hukugun zamansal yorumudur
KURANDAKI DIN = EVRENSEL HUKUK = INSANIN VARLIGINDAN DOLAYI HAK ETTIGI EVRENSEL HAKLAR...... VE SORUMLULUKLAR Su an buna en yakin gelende Demokrasi anlayisidir.... Tam anlamiyla zaten 100 de 100 asil olan Hukugu yakalamamiz mümkün degildir |
|
|||
|
Demokrasi asil Hukugun zamansal yorumudur
KURANDAKI DIN = EVRENSEL HUKUK = INSANIN VARLIGINDAN DOLAYI HAK ETTIGI EVRENSEL HAKLAR...... VE SORUMLULUKLAR Su an buna en yakin gelende Demokrasi anlayisidir.... Tam anlamiyla zaten 100 de 100 asil olan Hukugu yakalamamiz mümkün degildir |
|
|||
|
ediyoruz....
olaya o sekilde bakarsan o zaman dünyada gercek Müslüman bile yok... Ne demisler ??? Kac hakiki Müslüman gördümse hep Makberdedir Müslümanlik bilmem amma galiba göklerdedir |
|
|||
|
benim dediklerimle senin deiklerin bambaska seyler....
Vallahi ne demke istediginbi anlamis degilim.... Kaldiki benim bir analize ihtiyacim yok... yani beni analiz etmeye ugrasacagina... yazdiklarimda hata bulmaya calissan daha tutarli olacak |
|
|||
|
sen dalgami geciyorsun be adam.....
Auf Wiedersehen..... ben burda Vorlesung halten etmiyorum |
|
|||
|
Basbakanlik... mesela Tansu Ciller ve Avrupa devletlerinde bir cok Bakanlik yapan aydin kadinlar.....
Demekki medeniyetle oluyormus bu basarilar.... Camiide karinin basina bez gecirmekle medeniyet olmuyormus |