| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() onu görünce elini öpersin... wie fast alle, ausser vielleicht ich
|
|
|||
|
|||
![]() onlarda BArbardi bizlerde.... bir eski Osmanli haritasina bakin.. hele hele Ciohan Padisahimizin zamaninda.."Kanuni Sultan Süleyman".... yapmadigi ve kazanmadigi savas yoktu.... nedeni ise...en kaliteli adamlari en yüksek yerlere vermisti... mesela Barbaros Hayrettin Pasa usw....
Aynisini Avrauplailarda yapti... Kreuzzüge... birincisi erfolgreich bitecektiki... Alattin Salladin" islerini bitirdi... ikinci Kreuzzugu Selcuklu Türkleri durdurdu...... Islamiyet yüzünden adamlar gelip 800 yil önce Kreuzug yapacaklari yerde Istanbuldaki Ptrikhaneyi darma duman ettiler.... yani birbirlerine düstüler... Simdi birde Türkler gelmis gelismis ve iceriden kaleye girmek üzere.... was für ein Schock für die Europär und deren Volk... ama artik vorbei... die Menschen haben sich allmählich dran gewönht.... hayat normallesti ve TR emin adimlarla müzakerelere giriyor..... Olay bitmistir... cok büyük aksilik olmazsa... 10 yil sonra EU dayiz..... Kein Grund zur Sorge... ben her iki tarafida anlayisla karsiliyorum |
|
||||
|
||||
![]() TR nin 95 % Müslüman( von ca. 68 milyon Turken)...Ancak TR tarihe bakildiginda yine de cok "daha Avrupali" degil mi??
1.) 2. Süleymanin ölümünde, yani 1566 Osmanli imparatorlugunun icine macaristan, moldovayi, Sirbistani, Bulgaristani ve yunanistani da alarak Budapestaya uzandigini hatirlarsak TR nin savunabilecegi kokleri var.. 2.) FAKAT fakir ve dev Anadolunun cografi, etnik, ve kulturel kokenleri vs tartismasiz Orta Dogu ve Asyali.. Istanbul kismen Avrupali, ama Moskovadan daha Avrupali degil! 3. )Musluman TRyi alarak EU ´nin bir hristiyanlarak kulbu fikrini geri tepersek, Fas girmek icin adim atmayacak mi?? ( kesin atacaklar! : ![]() Beni en mutlu eden ise... Der europäische Einfluss.. Cunku TR EU cabasi icerisinde.. 3 buyuk sembolik reformu kabul etti.. a) Idam cezasi kalkti b) Olaganüstü hal yonetimi( bazi illerde hala vardi!!! ) kaldirildi.. c) azinlik dillerde egitim ( ozellikle kurtce! ) Bence TR coktan Avrupali ... Guzel adimlarla ilerlemekte.. Was denkt ihr ? |
|
||||
|
||||
![]() il tek!
unsere geldstücke passen schon in einige automaten hier |
|
||||
|
||||
![]() ja..evet yaaaaaaaaaa!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() was will denn die tuerkei ind er eu?
ich bin dafür , dass wir lieber irak einnehmen |
|
||||
|
||||
![]() kitap,düsünce ve elstiriden korkan fasist bir toplumuz biz!!
<a href="redirect.jsp?url=http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=144133" target="_blank">http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=144133</a> |
|
||||
|
||||
![]() Ben Alatin Cakici diye bir sahisa hic ve hic bir saygi duymuyorum!
Yine keyfine göre baskasina kendi düsünceni benzetme! Ben senin SEVIYENE elestiri yaptim! Alatin Cakiciyi savunmadim. Sen istedigi yerini öp ... ama benim öpmemi tavsiye etme. Ben böyle terbiyesizlikleri sevmem. al" |
|
||||
|
||||
![]() bir tepki var..
fransa ermeni tasarisi kabul ettiginde de sokaga cikip fransiz mallarini tekmelemis,fransiz autolarini sopalayip camlarini kirmistik her sehirde.. o kadar vatan millet aski ile dolu adamimiz var ki,hosuna gitmeyen seyler duyduklarinda akil onlari terkediyor ve böyle ilkellesiyorlar |
|
||||
|
||||
![]() entschieden..
was ist wenn nein kommt? |