| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() Evet arkadaslar,
bir kac örnek: Canakkale Zafer"ini Atatürk"ün Osmanli ordusu degil de evliyalar, seyhler kazanmis. Toplari düsmana dogru geri atmis ve Mehmetciklerimizi korumuslar, yani bu zaferde Atatürk ve Osmanli ordusunun payi cok azdi. Bu evliya ve seyhler neden 1915 Sarikamis"taki 90.000 askerimizi korumadilar? Mehmetciklerimiz donup ölürken bu evliya ve seyhler nerdeydiler? 1999 depremi dinsiz Türk orduya karsi Allah"in cezasi imis... Allah orduyu cezalandirirken 20.000 masum Müslümanlari da mi cezalandiriyor bu depremle? Ya arkadaslar, gene sinir oluyorum, daha fazla misal yazmayim fakat bir Türk Müslüman olarak bu tür uydurmalara gercekten cok sinirleniyorum ve bir Türk yurtsever olarak yüregin sizliyor. Biz bunlara bosuna softa, yobaz ve din sömürmeci demiyoruz. Insanlari kandirip, beyinlerini yikayip böyle uydurmalarla Islam"a en cok zarari ta kendileri veriyorlar. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() BU serefsiz maymunlar yüzünden basimiza gelmedik kalmadi.......
Tüm dünya bizleri.... Sizlerde manyak dinciler var diye assagiliyor..... |
|
|||
![]() yukari cikaracakmis.....
Anadolu Ajansina göre... bir grup Seyh ve din Ülemalari bir araya gelip TR icin göge Sattelit cikaracaklarmis...... Amac Türkiye fazla para vermesin.... Yaklasik 6 Milyar dolar bir sateliti calisima cabilmek... tarnsport usw... Schtichwort ARIANE.... Fransizlar gibi, lafta dinsizlerin Uzaya cikarmamasi ve bizim Satelite kafir eli sürülmemesi icin, din Ülemalari Allahtan aldiklari beratla, yeni Sateliti okuyarak havaya ucuracaklarmis...... Bunun yani sira Fransizlar, bizim Ülemalari kücümseyerek, "Onlar sinegi bile havaya kaldiramaz" diyerek bizim Ülemalara hodri meydan demis...... Bu olay insanlik tarihinin en büyük deneyi olarak tarihe gecege benziyor...... Bakalim sonu ne olcak.... Benim tahminim, Allahi ve Sünnetullahi daha iyi anlamis olan kazanacak..... ------------------------------------------- NE SENARYO AMA........... |