| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() lol
|
|
|||
![]() NAN SENDE BIRAZCIK SEYLIK VAR GALIBA:-)*LACH*
|
|
|||
![]() benim üstüme niye gayDIRMAK istiyorsun
![]() |
|
|||
![]() ÖNCE SIZDE AVRUPADAN BIR KUPA ALIN SONRA KONUS LOL JAYKO MUHAHAHAHAHA NAJA DÜNYA YENIDEN KURULSA YINE GALATASARAY GIBI BASARILI OLAMAYACAGINIZIN BILINCINDESIN SENDE DAHER NEHME ICH ES DIR UND DEINEN GESINNUNGSGENOSSEN NICHT ÜBEL!
ÖFS CANIM KAHE ISTEDI:-( |
|
|||
![]() ben gaydirmiyom sen kendin üzerine aliyon lol:-)
|
|
|||
![]() gecen sene sizde gördünüz,,utandiniz,,,kücük düsürdünüz...ama biz aydinspora karsi yenildikmi hemen ezik dersiniz..
aydinspora karsi her sene 6-0 lik skorla yenilelim yeterki oyuncularimiz GAY barlarda gezmesin ![]() |
|
|||
![]() Langsam glaube ich daran das du auch Gay veranlagt bist:-( An@@@@@@@qq cattik ya;*p
|
|
|||
![]() gecen seneden beri benim icin siz artik gay siniz
![]() |
|
|||
![]() Jaykay nan bak fnerbahce kuruldugunda yani papaz bartholomeo fenerbahce spor kulübünün kurucusu gaymis taaaaaaaaa o zaman dan beri sizin takimda oynayan oyunculara cinsel tciz de bulunuyormus ah papazin cayirinin dili olsada konusa ne fenerli gaylar geldi gecti orda ne EXTASE se.. gay partileri yaptilar orda
|
|
|||
![]() ne bilim biz sizi renkli televiziyon günlerde..
hata televiziyon günde.. hata radyo gündelerde... 6-0 gibi bir aci skorla yitirdik... bunu herkez hatirliyor,,,cünkü renkli tv görülmüs,,,videoya cekilmis olay ![]() gay barlarinda GS oyuncularin nasil yakalandigi da gördük ![]() Hepimiz gördük.. ama asa yukari 100 sene evel kim ne oldugu kim ney yaptigi ciddi olarak biliyor ? ![]() kim bilir hangi hakem vardi o sizin degerli 7-1 lik macta ![]() siz hep eskiden konusun...solange ihr das tut könnt ihr niemanden im weg stehen ihr ötzis ![]() ![]() |