| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() cok mu kiskandin
![]() Islamda irkcilik yok TürkanBey hahahaaha Hem Enise de iki de bir dil uzatip durma, fazla kiskanma herkezi, Whisky yerine Baldrian icebilirsin, kendine gel |
|
|||
|
|||
![]() hast schon recht......
aber irgendwie kann man das nicht genug wiederholen...... adamlar insanin kisisel yasantilarini bile kontrol altina almaya calisisyorlar.... artik kisa sekilde cevap veririm onlara.... Selamlar Enis |
|
||||
|
||||
![]() burada kimseyi ciddiye almiyorki ve senin dedigin gibi, yazik ya, o kizi belki taniyan olur. Terbiyesizlik bu yaaa, bende cok kizdim bu resim olayina. Yazik vallahi.
Girgirinda siniri vardir. @Türkan: Tamam anladik, sakani yaptin ama cikar artik masum kizin resmini ziyaretci defterinden |
|
|||
|
|||
![]() tartisilir...... onu söyliyeyim..... biz neler görmedikki..... bayan resmini yerlestirip, dalga gecen erkekler cikmadimi... bir nicki üc dört kisimi kullanmadimi...... daha neler neler......
Tesettürü sana anlattim...... ancak genis kapasitesi/yelpazesi olan kisiler anlamistir bile... sosyolojik olay... yüz görünümü daha erotiktik...... ama tabi ben normal insanlardan bahsediyorum... anormallerden... her iki dakikada bir puff kelimesini agzina lanlardan degil...... Izine gittimmi bir inegin basina türban takip, bir müslüman inek olarak kurban edecegim..... acaba Hanefimi Mezhebindenmi olur yoksa Erbankan Mezhebindenmi olur.... haaa orada biraz takiliyorum...... tam cözemedim...... Senin dünyan apayri.... karanliklara bürünmüssün..... Allahin jandarmasi saniyorsunuz kendinizi....... nesiniz siz...... seksin nasil yazildigini bile bilmezken..... bu din Forumunu hemen seks Forumuna ceviriyorsunuz..... Dedigim gibi.... insan bilmediginin düsmanidir...... Kuran hic bir kimseye baski kurmazken... sen nasil kalkip, birilerini cehenneme sokmaya kalkiyorsun...... Allhatan sana vahyimi geldi?????????? Vallahi bizlere gelmiyor.... iszlere her gün vahyi geliyor..... kimbilir hangi seytandan..... senden alinti---------------------------- discolara git pufflara git basini ac kicini ac bikini giy denize gir dans et erkek arkadas kiz arkadasin olsun sinemalra git sinemada sevis nmaz yok kilo vermek icin oruc tut faiz ye materyalist ol kibirli ol sonrada kuran kuran diye ciplak tesettürsüz öküzler gibi bögür... hepiniz özgürsünüz soganlari isteiginizi yapin nasilsa cennete gidecegiz de... -------------------------- alinti ende Nede güzel saymissin........ bu kadar detayli kim anlatti sizlere......... Tekrar ediyorum.... umulurki sakinirsin.... Yanlis her zama ve her yerde yanlistir...... evrensel olan sadece Allahin kelamidir...... Erbakanin degil..... Her insan hürdür ister puffa gider ister Discoya.... allahin evreninde herkese yer var.... bu izni Allah veriyor... erbakan degil. Sen ister komonist ol ister Milli görüs terör grubu.... o senin sahsi kalitene kalmis bir olay...... Sonuc olarak her koyun kendi bacagindan asilir...... hesapsiz hic bir sey yoktur dünyada. Ben sizloeri cok iyi anliyorum...... diyorsunuzki... bu adamlar neden bizim gibi degiller....???? söliyeyim..... geri zekali degilizde ondan |
|
|||
|
|||
![]() Net deine Sinnlosen Kommentare...aber nicht jeder lebt hinterm mond gleich links...sondern Beschäftigt sich Primär mit der kultur und Textet AUCH!!!
Greetings und nen mich nicht Hans |
|
||||
|
||||
![]() eger hesap gününe inaniyorsan ablacim bilki benim hakkim sana helal degil
![]() Kafkas kökenli oldugumu nerden biliyorsun??? Ben seninle hic tanismadim? Benim güvencimi nasil yitirebilirsin, benim gururumla nasil oynabildin? Sen baska bir kizin kiligina girip demekki güvencimle oynayabildin ister inan inanma insanlarin demekki ikiyüzlü oldugunu sen bana ögrettin. Su an agliyorsam allah da görüyordur elbet ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Lütfen söylermisin gercek kullandigin ismini??? Su an konustugum 2 samimi kiz arkadasim var bundan biri sen olmalisin.
Yemin ederim insanlardan bu kadar sogumamistim. Ya baska bir isimle kimlikle benimle konusurken VICDANIN SIZLAMADIMI YA??? INSAN BU KADAR YALANCI OLABILIRMIYDI??? LANET OLSUN ![]() |
|
||||
|
||||
![]() SALAMU ALA MEN TABA AL HUDA
HIDAYETE TABI OLANA SELAM OLSUN ok karar verdim heralde birdaha buraya ugramayacagim ![]() Belki samimi insanlar bulur arkadaslik kurarim saniyordum ama tahmin ettigim gibi bulunamiyormus ![]() Elli tane kiliga girip insanlarin gururu ve onuru ile oynanabiliniyormus. Seytan cin ve karilarin serrinden beni koru diye dua ederdim kiz oldugum halde kadinlarin dilinden korkardim ama bu forum bana erkeklerinde kari kilikli olabilecegini ögretti. Bir erkek kiz kiligina giripte bir genc kizin onuruyla oynayabiliyormus ![]() Burasi sanal olabilir arkadaslar, insanlari da aldatabilirsiniz ama Allahi aldatamazsiniz. ![]() Hersey gönlünüzce olsun, Allah bizleri hidayet etsin. Belki hakkimi helal etmiyorum dedimde, bunun ne kadar agir bir ödeme oldugunu biliyorum, söyledigimde pisman oldum. Hakkimi helal ediyorum ve sizde edin birinizi kirdim veya üzdümse özür dilerim. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ara sira isler karissada, yine de kacarak birsey elde edemezsin.
|