Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 24.06.2004, 15:07
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Gb ime yazdinda ondan alindim, gb ime yazipta ardina foruma yazip alinamamakta hakli degilmiyim??

neyse Allah hidayet etsin

iyce sabrimi deniyorsunuz

bil hayr insaallah
Alt 24.06.2004, 15:16
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Nicht FALSCH VERSTEHEN

Bitte versteht mich nicht falsch ich bedrohe hier niemanden, schon garnicht bedrohe ich keinen Muslim oder Muslima subhanallah, DER WO HIER BEDROHT IST DER USER BISCUITS UND ICH MÖCHTE JEDIGLICH IHN ZURECHT WEISEN und nun eine Antwort haben.

Ich lasse mich nicht gerne bedrohen oder mich für etwas beschuldigen lassen.

Möge Allah uns rechtweisen
Alt 24.06.2004, 15:30
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard KERIO

kimsenin sidigi veya suyu kesilmes arkadasim, burasi dag basi degil!

Belki senin kesilebilir

Ama emin olki bu sahsiyetsiz samimi olabilir tehdidi ile veya olmayabilir ama UQSIMBILLAH (EN ÜSTÜN YEMIN)

Bir müslümani neyle tehdit ediceksiniz subhanallah canimi allah ugruna vermeye hazir olan birinin neyini alabilir

Hadi Biscuits bekliyorum!!! Sen heralde beni bos öten ve samimiyetsiz bir kiz sandin galiba abicim Emin ol hem dinde hem almanyada bana düsen hakkimi iyi biliyorum
Alt 24.06.2004, 15:59
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard yanlis yere eklenmis

bu samimiyetsizlik enis icindi.
Alt 24.06.2004, 16:21
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Sevgili Tek 1 !!!

Yukarıda yazdıklarının büyük bir kısmında haklı ve doğrusun. Sana bu haklılığı ve doğruluğu veren hiç benimsemediğin Demokrasi olmasının bilmem farkında mısın.

Demokraside bireyler vardır, yasalar ve yasaları uygulayanlar onların daha mutlu ve özgür yasayabilmeleri için bulunmaktadırlar. Her bir bireyin özlük hakları bulunmakta ve bunlar güvence altında tutulmaktadır. Dürüst dindarların en iyi yasayabilecekleri yasam biçimi de Demokrasidir. Tehdit etmekte şiddete girer, konu ne olursa olsun hiç bir kimse bir başkasına tehdit etmemelidir. Ben senin düşüncelerinin büyük bir kısmını doğru bulmamaktayım ama bu şu anlama gelmez düşüncelerini her ortamda dürüstçe savunamayacağını. İsterdim ki sana yapılan o ilkellik senin gibi düşünmeyenlere, senden farklı olan dini inançlara sahip olanlara, yada inançsız olanlara yapıldığı an aynı duyarlılığı ve cesareti gösterebilmeni.

Demokrasi şiddetin her türlüsüne karşıdır, Demokrasi içinde şiddet ve tehditler bulunmayan tüm görüşlerin, bireylerin, azınlıkların, toplumların özgürce yayabilmelerini hem içinde bulundurur, hem yasal olarak korur ve zihinsel olarak savunur. Demokrasi bir nevi barışçıl bir yaşam biçimidir, solcusu ile, sağcısı ile, dindarı ile, değişik cinsiyetleri ile, Ateistti ile bir arada dostane bir şekilde değişiklikleri kabullenebilme, yaşayabilme ve yaşam hakkı sunabilmedir. Gerçek demokrasi her türlü farklıların birbirleri ile dost olabilmesinde ve birbirlerinin haklarını savunabilmesinde oluşur.

Sana güzel ve mutlu bir yaşam dileklerimi sunarım...

Galvani...
Alt 24.06.2004, 17:12
eniskaya

Standard Mit dir brauche ich mich nicht

zu unterhalten.... konusmaninda bir adabi, bir evrensel boyutu var....

Sanki Atatatürk mezardan kalkipta Karsta kiz satmaya gitmis...... eger satan biri varsa onuda Karslilarin ta kendileri satmistir...... eeeeeee elbette Atatürke yapistirma kolaydir.... Unilere kafan takiliyorsa..... gider degistirirsin.....
Alt 24.06.2004, 17:17
eniskaya

Standard Sen müslümansan

kilmaz zorundasin.... eger bile bile kilmazsan, isin Allaha kalmistir.....

Hiristiyanlar icin olay farklidir.... onlar müslüman degiller, o yüzden sadece adn cennetiyle müjdelilerdir... orayada ancak Bakara69, Maide62, yazildigi gibi. Allaha inanan ölümden sonra dirilmeye inanan ve salih amel isleyen kisiler gidebilir.....

Bir müslüman zaten Hiristiyandan daha üst konumdadir, ama ancak kanunlarina uyarsa olur, eger uymazsa direkmen günah islemis olur
Alt 24.06.2004, 17:20
eniskaya

Standard Sen daha iyi bildigin icin

senin sistemini acikla bana.......... hadi sabaha kadar sohbet edelim efendice.....

Laik demokratik sistem yanlis diyelim.....

Senin su anda daha üstün olna sistemin nedir????????? bilmek istiyorum, ama yuvarlak laf yok, direk harbiden yazacaksin, benim gibi.......

bekliyorum
Alt 24.06.2004, 17:23
eniskaya

Standard Bu imkan Peygamberin

uygulamasiyla sabittir.......
diyelim savas esnasindasin veya Tayip Erdogan Nato toplantisi yapiyor........ ne yapmali simdi....

Ey Amerikali sen simdi benle savas yapma.... benim dinimce namaz vakti geldi, ben namaz kilacagim... namazdan sonra dövüsürüz.........

Was sagst du jetzt......... simdi Resulmu hakli yoksa senmi??????
Alt 24.06.2004, 17:27
eniskaya

Standard Iblisi Peygamberle kimse

kiyaslamadiki, o zaten zamaninda daha üst makamlardaydi............

Sadece günün birinde Allahin emrine karsi geldi ve karsiliginda cezasini gördü.......

Allahin sistemi bizler icin degismez..... her ne yaparsan karsinda onu görürsün..... und du wirst ernten was du säst........
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche