| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Gibt es nur in Hamburg Fische? *doofguckt*
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ist der neu? *grinsbreit*
Ach was, bestimmt nur mit Perwoll gewaschen! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ben ne yazik ki ! öyle oluyor demiyormuyum. Kadinlarin tarafini tutmuyormuyum,...?? keske söyle olsa veya böyle olsa demiyormuyum. Bana ne diye Düdük diyrsun.?? neyse en azindan Düdük bir ise yariyor ya sen `???
|
|
|||
|
|||
![]() ben ne yazik ki ! öyle oluyor demiyormuyum. Kadinlarin tarafini tutmuyormuyum,...?? keske söyle olsa veya böyle olsa demiyormuyum. Bana ne diye Düdük diyorsun.?? neyse en azindan Düdük bir ise yariyor ya sen `??? bi daha düdük müdük...bak karismanm
![]() |
|
||||
|
||||
![]() sevgili katir dünyaya geliyor..
eee katirlarin neslinin tükenme tehlikesi basgösteriyor..bir taraftan isin ucunda böyle hayirli bir ise sebeb olmak, diger taraftan yüce rabbimizin emirlerine boyun egmek var..beni bir kereligine esek olarak bir atla ciftlesmem icin sana göndermis olabilir:-)) boynumuz kildan ince..hem isin ucunda bir katir soyunun gelecegi var..iyi düsün dantel:-)) |
|
||||
|
||||
![]() ari durumuna düsersin:-)))
|
|
|||
|
|||
![]() gece gece beni güldürdün. Pavlovun köpekleri gibi : Aci = Sex aliskanlik hatta ve hatta
tiryakilik yapar emi....muhuhaa...cok iyisin. |
|
|||
|
|||
![]() als Mann konstruktives geschrieben und wurde gleich als "" DüdüK"" beschimpft.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() frauen geben, die keine wahl haben...
|