Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 15.06.2004, 23:43
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard O zaman sen ...

Domuz bokunuda yeee !!! Kurani Kerimde Domuz boku yemeyin demiyor !! Salak oglan cahillik kafanami vurdu !!!
Alt 15.06.2004, 23:44
unknown

Standard dangalag acip istersen kontrol et...

kitablar orda numaralarda belli kütübhaneye git oku veya hayrettin karamana mail at ve sor..
sapsal herif..
hem bence senden iman sorulmamali..iman icin akil sart!!!!..sende beyin yokki akil olsun..
Alt 15.06.2004, 23:44
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard elaziiiii konuyu kapat

ya ben bundan gayet mutluyum ve bu yolumu buldum ve sectim ve buna devam etmekten bana mutluluk ve hayatin anlamini görüyorsam bu benim meselemdir, senin dalga gecmen tabi beni üzer, bu benim hayatim, zar zor sectigim yol. bir insani tanimadan gecmisini bilmeden ve inandigi kutsalini sen alay edebiliyorsun.

peygamberler bile alay etmemisdir ya, bana bu huylarin yabanci. yani ailem bile senin alay ettigin kadar etmemisdir.

Evet hava annemiz kaburga kemiginden yaratilmisdir ve kuranda kadinlari erkekten yarattik diye geciyor.

ve ben buna inaniyorum, ve kadinlarin erkeklerin degisik fitratlara sahip olduklarini da inaniyorum ve erkeklerin kadinlardan her konuda güclü oldugunu. Ve bir erkek hergün kadini dövsün demiyorum, ama gerekirse dövülmesi gerekir, ve bundan neden rahatsiz olayim???Yani bir erkek kadina disariya cikma dediginde ve kadin ,erkek herseferinde uyardigi halde cikarsa dövülmeyecekmi??? tekme tokat girisinler demiyorumda.

ya bilmem elazi vergiss es. Degisik düsüncelere sahip oldugumu biliyorum ve istedigim gibi yazayim hak verecek degilsin, evlimisin bilmem ama kadinlarin bazen gercekten fitneci olabilecegini birgün anlarsin.

Eine Frau ist nun mal eine Perle die Schutz braucht

neyse bidaha konuyu dakka basi acma

danke
Alt 15.06.2004, 23:46
unknown

Standard oglum pislik zaten yiyilmez kuran yasak

liyor...yani sadece domuzun pisligi degil hic bir hayvanin pisligi yiyilmez..neden abdest aliyoruz saniyorsun....... hem sen yagla pisligi boku aynimi tutuoyrsun..hastamisn sen..
müsrik...! kafayi calistir lütfen..show yaparak müslümanlik olmaz
Alt 15.06.2004, 23:50
unknown

Standard malasef üzgünüm kuranda öyle

bior sey yazmiyor..eski ahitde yazar..
adem ve esini ayni anda allah yaratir..kuranda öyle gecer..
bak bana havvanin ademin kaburga kemiginden yaratildigini ayetleri cikarirmisin..sana hausaufgabe...havvanin adi bile gecmez kuranda.-..
ben sana tevrattan cikarayim...kurana iftira atma....

diger yazdiklarinda bir beyin yikamanin sonucu..eninde sonunda seni mutsuz edicek cünkü yanlis yoldasin arkdasim ..kuran otobahnina cikman lazim...
Alt 15.06.2004, 23:50
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Showu sen yap !!!

Domuzun YAGINI ye YAGLAN domuzun karakterini al. OKis. Ya domuzun süttü icilirmi ?? o yaziyormu Kuranda ??
Alt 15.06.2004, 23:52
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard ayip ya

elazi vallahi ayip billahi ayip tillahi ayip yeter lütfen, ben utaniyorum ya, en azindan hadi beni bir cahil gerici yobaz say, ama benden baska bayanlarda var, hani allahdan bari utanmiyorsan burdaki olan bacilardan utan. subhanallah

su g...ve b... gibi küfürleri kullanmazsak daha güzel bir forum olurdu sanirim
Alt 15.06.2004, 23:53
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

mod mudur nedir o nerde ya???
Alt 15.06.2004, 23:54
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard ONun icini sarmis kardes

düzeltemezsin bunu !!
Alt 15.06.2004, 23:57
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard ya elazi

ben sana diyorumki kuranda havva olarak gecmiyor ama, kadinlari erkeklerden yarattik olarak geciyor, buldugumda yazarim, wallahu alim yarin yazarim simdi gec oldu geceleri allah bize uymamiz icin yaratti, sende gidip uyusan hic fena olmaz.

ya su coach abime ve haydut abime ve fujitsu abime daha güzel davransan memnun olurdum ve enisi de unutuyordum, evet enis abiyede iyi davran, onlara saldirdiginda bana saldiriyormusun gibi rahatsiz oluyorum.
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche