| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Seni kim bir yere götürebilir ki ???
Sen hür degil misin ??? abi ben hicbirine fazla önem vermiyorum... ben hem milli görüsün camisine gidiyorum hem diyanetin hem süleymancilarin hem nurcularin hem araplarin hem bosnalilarin camilerine hatte eifelde Almanlarin bir camisi var... bizim süper dinci türk müslümanlar buna tekke derer (obwohl sie nicht mal wissen was tekke bedeutet) ... sen kendin akil üretmekten caizsen senin "onlara" kapilman normal degil mi ??? Allahimiz ilk önce aklimiza hitab etmis... ama akil olmadan, ilim ve Iman olmadan sen herhalde "onlarin" ellerine düsersin... kocum sen yolunu gidiceksin ...hayir yolunda gidiceksin... kiminle gidicegin...hangi renkden .... hangi kitleyle gidecegin önemli deigl... önemli olan HAKK yolunda ilerlemek!!! |
|
||||
|
||||
![]() Geh dich sonnen dememi umarim yanlis anlamamissindir. Hava güzel odugundan dolayi yazdim öyle
![]() Inanlar arasinda tabiiki ayrim yapilmasi dogru degil. Ama ben dagil cogu insan milletine hemserisine veya müslümana daha yakin hissediyor kendini. |
|
||||
|
||||
![]() Ben onlari kendim icin yazmadim. Bende her türlü camiiye giderim. Camiiler zaten Allahin evidir. Onlarin arasinda ayrim yapmak ayiptir bence.
Beni tamamiyle yanlis anladin. Ben türkiyedeki diyanet kurulusunu diyorum. Almanyada o kadar funktionu yok Ditib in. Neyse ben onlarin avukati degilim dedim size. |
|
||||
|
||||
![]() MODARATORLER sagolsun hitabin azda olsa düzelmis !!!
|
|
||||
|
||||
![]() ich habe dich schon verstanden
![]() |
|
||||
|
||||
![]() sende hükümetmi oluyorsun. Saka bir yana. Tabiiki gönül isterki kizlarimiz Ahlaksizlara veya Barci Popcu Rapci kiliklilara varmasinlar ama bunlar magnet gibi cekiyor suanki türk kizlarini yoksa yanlismi düsünüyorum ?
|
|
||||
|
||||
![]() kusura bakma
|
|
||||
|
||||
![]() Tonbandmi ? Varya o zamanlari Videolara bile cekilmis olsaydi yine inanmayanlar olacakti. Bunada ÖZTÜRKCÜLER yorum bulurdu
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() her koyun kendi bacagindan asilir... baska ne diyeyim??
|