| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() enis benim de tek umudum odur yani..
bu dünyadan umudu kestim nerdeyse:-))) -ihsallah süleyman hoca yanilmaz ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() elemani birak istedigi gibi konussun, küfürlü konusmanin hem bazen terapik etkileri var :-))
|
|
|||
|
|||
![]() ne demek türbana mahkum kadinlar bunu aciklarmisin
|
|
|||
|
|||
![]() hallo super antwort haklisin dinimize camur attirmamaliyiz bye
|
|
||||
|
||||
![]() sen kendin adam ol ahlaksiz. Senin iltifatlarina karnim tok.
|
|
||||
|
||||
![]() -----alinti eniskaya----
Cuma namazinda okunan hutbe, eskiden emeviler zamaninda namazda sonra okunurdu, namazda sonrada kimse kalmadigi icin, namazdan önceye alindiki millet dinlesin… ------------------------ Bu cok kötü bir misal bunda sahih hadislerin ne kabati var ? Millet kalmiyor diye yapilmis diyorsun. Zaten önceden gidenlerin Cuma namazi kabul olmuyorki Vaaz cumanin farzlarindandir. Yani simdi milletin nefsi nasil istiyorsa biz ona göremi uydurmasyon yapacagiz ? |
|
|||
|
|||
![]() Kuranin cizgisinden disari ciklildimi nasil bin bir sorunlar meydana geliyor...
En ufagi bile cok büyük ayirimcilik ve anlasmazlik yaratir..... ve dünyada herkes dini kendi havasina göre yorumlar.... Iranli, Alevi.... saymaya gerek yok, ne demek istedigimi anliyorsun... |
|
||||
|
||||
![]() Benim vurgulayarak söylemek istegim su:
Insanlara göre degistirilmez bazi noktalar. Yani zamana ve insanlara göre degistirmeye kalksak. O zaman daha cok problem meydana cikar. Herkes kendi kafasina yani mantigina uygun bir din meydana getirmeye calisir. Yani asil vasifelerimizden uzaklarisiriz. Görmüyormusun bu forumdaki bazi arkadaslar namaz hakkinda neler düsündügünü onlar namazi orucu cag disi sayiyorlar. Onlara göremi uydurmamiz gerek dinimizi. Sunuda belirteyim kidemli hocalarimiz var yani prof olanlardan bahsediyorum. Hepsi bir araya gelipte bazi meshep kurallarini degistirebilirler buna kimseninde itirazi olmaz. |
|
||||
|
||||
![]() Ahlaksizligin bu kadarida cok yani. Bunu ben Serefsizlik olarak tanimliyorum. Bu kadarda ön yargili olunurmu? Allahin boyasiyla boyanmis bir Müslümanin agzindan bu kadar pislikler cikabilirmi ? Ancak Allahtan korkmayanlar böyle sözler sarf edebilir. Samimi bir inanca sahip olmadigin uslubundan belli Elaziz. Birazda Allahtan kork. Beynini calistirmadan agzini saliverme.
Dua: Allah bizi Fitnecilerden korusun. |