Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 05.04.2004, 18:12
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Welche Spiele schaust du dir eigtl. an?!

Ich für meinen Teil habe nur einmal einen korrekten Schiedsrichter gesehen!
CEM PAPILA !!!

Der Rest hat einen MIST zusammengepfiffen!

Ausserdem dem Fehler von diesem Trottel von Aydin, haben wir seit mind. 2-3 Jahren kein Spiel wegen einem Schiedsrichter gewonnen!

Im Gegenteil!
Wir haben etliche trotz der miserablen Leistung von Schiedsrichtern gewonnen!
Siehe die Statistiken für Penaltys von BJK, GS und FB an !

al"
Alt 05.04.2004, 18:13
Benutzerbild von ahmetdursun
ahmetdursun ahmetdursun ist offline
Neuer Benutzer

Standard Allah Rahmet Eglesin...

yazik ya spor dünyasindan ölen insanlara cok yazik... allah kimsenin basina vermesin...

A.D.
Alt 05.04.2004, 18:26
Benutzerbild von des
des des ist offline
Neuer Benutzer

Standard ya abi yok iste ne yapacan...

yok iyi hakem, olanlarla idare edecen mecbur...
hakemler bu kadar kötü degil hem, bunlari o kadar kötü yapanlar,
sagolsun baskanlar, bizim süper oyuncular...
bu sene cani yanin takim senin tuttugun takimsa, gecen sene, yada önceki sene,
garanti baskaydi
Alt 05.04.2004, 18:28
Benutzerbild von des
des des ist offline
Neuer Benutzer

Standard ;)) o.T.

ohne Text
Alt 05.04.2004, 19:40
unknown

Standard türk futbolun basi sagolsun genc ve

ilersi icin faydali olacak bir hoca trafik terörün kurbani oldu. cok üzgünüm allahdan kendisine rahmet ailesine sabir dilerim. bu kacinci hoca ve futbolcu ? aklima su an samsunsporun ve sakaryasporun otobüs kazalari geliyor. ünlü kral metin oktayia böyle kaybettik. burdan tüm futbolcular, hocalara, hakemlere ve baskan ile yöneticilere sesleniyom lütfen trafikde daha dikkatli olun yeter artik bu üzüntüler.
Alt 05.04.2004, 19:50
unknown

Standard Aykut KOCAMAN

" Nasil gol atildigini biliyorum, goruyorum ama bu Aykut u tarifte zorluk cekiyorum" Boyle diyordu rahmetli Metin Oktay, Aykut icin. Cok hakliydi, Aykut un nasil gol attigini, saniyenin onda birinde verdigi kararlari, beyninin o kadar kisa surede ayaklarina nasil hukmettigini kolay kolay kimse aciklayamadi bugune kadar.

Aykut Kocaman i farkli kilan birseyler vardi gollerinde. Ayaklariyla degil, hep zekasiyla atardi golleri. En kolay gorunen pozisyonu, adeta bir sanat gosterisi tadinda sunardi seyircilerine. Ne yapacagini onceden bilemez, her hareketinde bir surpriz beklerdiniz Aykut tan. Turkiye liglerinde 200 un uzerinde attigi gole bakarsaniz, cok benzer pozisyonlarda bile mutlaka farkli birseyler yapmis, sanki bir kez attigi golu bir daha atmak istememistir. Bu nedenle Aykut farkliydi futbol sahalarinda. Aykut KOCAMAN golcu degil, gol sanatcisiydi. O gol atmaz, guzel gol atardi. Futbolun makina duzeninde oynanmaya basladigi yillarda tekduzelige karsi gelen, belki de son isyankardi o.

Yasi 40 in uzerinde olanlarin ilahi nasil Cemil, 30 ustu olanlarin Selcuk tuysa, bizim neslin duvarlarini Aykut posterleri suslerdi. Basariya ac gecen, taraftarlik bilincimizin sekillenmeye basladigi yillarda belki de tek tesellimiz sendin, ve unutulmaz gollerin. Okulda defter arkalarina hayali takimlar kurar, Fenerbahce ye dunyanin en iyi oyuncularini transfer ederdik te, 11 numarali formayi hep sana ayirirdi; AYKUT KOCAMAN

1988 yilinin yaz sonuydu Fenerbahce taraftarini ilk selamladiginda. Rize deplasmaninda attigi gollerle 8 yil surecek gosterisi baslamisti Aykut un. 3 kez bu forma altinda gol krali olacak, oynadigi 211 lig macinda attigi 141 golle Fenerbahce tarihinin ligde en cok gol atan futbolcusu olacakti. Ama onun buyuklugu attigi gollerin niceliginde degil niteligindeydi. Yarim saniye icinde yaptigi vurustan seyredenlerin aldigi zevk, iki saatlik bir tiyatro oyununa bedeldi. Attigi her golun bir hikayesi, bir senaryosu vardi. O zamanlar cok bilinen bir laf vardi onun icin:
" Tabi abi, adam jimnastikciymis, cok kivrak leblebi gibi gol atiyor."
Ama dikkatli izleyenler bilir ki, o gollerini vucudunun degil, zekasinin kivrakligiyla atti hep.

Sportif becerisinin yaninda KOCAMAN da bir yuregi vardi Aykut KOCAMAN in. Fenerbahce ye, Fenerbahce lilige cok yakisiyordu. Hicbir rakibine kasti tekme atmamis, kendisine tekme atanin elinden tutmustur. Hakeme kufretmez, seyirciyi tahrik etmezdi. Zaten boyle seylere kafa yoracak vakti de yoktu. Bir an once bir sonraki surprizi icin, dogruca gorev alanina gitmeliydi. Galip gelinen tarihi bir mac sonrasinda, kaybeden rakibi icin uzulebilen, bunu da dile getirmekten cekinmeyecek bir Cesuryurek ti Aykut KOCAMAN.

Her guzel seyin oldugu gibi, bu guzelligin de bir sonu vardi. Cok erken vakitsizce cikartmak zorunda birakildi cok sevdigi Fenerbahce formasi uzerinden. Fenerbahce taraftarinin da o gun birseyler koptu yureginin kosesinden. Tekrar, baska bir takim formasi altinda, Fenerbahce ye karsi sahaya ciktiginda dizlerinin titredigi belli oluyordu. Taraftari buyuk kralini unutmamis, tekrar bagrina basmisti. Imparatorla beraber elele tribunlere kosarken gozlerinde gorunmeyen yaslar eminim yureginden akiyor, seyircinin farkedebildigi yegane sey ise, onun sukran dolu, ama bir o kadar da gururlu bakislari oluyordu.

Fenerbahceliler seni cok sevdi sevgili Aykut. Biz seni hicbir zaman unutmayacagiz. Ama biliyorum ki, sen henuz Fenerbahce de son golunu atmadin. Birgun, bir sekilde yolumuzmutlaka yine kesisecek, ve sen kladigin yerden devam edeceksin. Bleki artik, Fenerbahceliler senin guzel gollerini seyredemeyecek, ama kimbilir belki de baska meziyetlerinle buyuleyeceksin bizleri.

Birgun Allah bana bir erkek evlat nasip ederse eger, adi Aykut olacak, ve bu ismi nicin gururla tasimasi gerektigini cok iyi bilecek.

Saygilarimla
Pierre Van Hooijdonk / Netherlands Striker
Alt 05.04.2004, 19:59
unknown

Standard Serhat, Tucay, Ali Günes, Kemal Arslan,

Fenerbahce Avrupanin 1 numarasi olma yolunda diyen Hikmet karaman aynen sunlari söylordu.

Su anki avruopa devlerinin kadrolari yaslaniyor artik genc yetenekleri yok ve yetistiremiyorlar.

Arupada Serhat Tuncay Kemal Ali günes gibi kaliteli gencleri olan takimlar yok.

Fenerbahce bir iki takviyeyle ve Daum gibi bir hocayla bence Avrupada 1 numara olur diyen hemde Hikmet Karaman di!!!

Bende katiliyorum söylediklerine!!!!

Avrupada yeni bir efsane dogacak !

Hem maddi hem manevi olarak bu patlama potansiyelini görüyorum takimimizda!!!!

stv deki programda ayrica celal dogan in bahsettigi, FB nin ekonomik olarak rakipsizliginden de bahsettiler.

eh eskiden cogu kisi bilir, azi soylerdi.
artik herkes biliyor, cogu da soyluyor.
TEK BUYUK FENERBAHCE
Alt 05.04.2004, 20:14
unknown

Standard Hisse Senedi almayanlara fırsat

Degerli renkdaslarım,

Hatta artık degerli ortaklarım!

Eminim hepiniz benim gibi, basvurduktan sonra kendisine istedigi kadar hisse verilemeyenlerdensiniz.

Elinde hissesi olsun ya da olmasın, tüm renkdaslara duyurum:

Cuma rize maci oncesinde son islem gunu.

Artik piyasada ilk gunlerdeki asiri talep de sona erdi.

Ben derim ki:

Yarin pasa pasa yatirim sirketinize, ya da Bankaniza talimat verin. mevcut fiyatlardan asgari bir lot alim yapin. 10.500"den alanlarin ortalamalari biraz yukselecek ama... Olsun.... Bu fiyatlardan son alma sansiniz...

Ben bugun ilk halka arzda aldigim kadar hisse daha aldim. Ortalamam 12.000"in ustune cikti ama onemli degil... Yine de alacagim yarin bir miktar daha...

Gelecegi parlak hisselerin... Daha borsa boga piyasasina donecek onumuzdeki gunlerde... Siz o zaman gorun hisseleri...

Tavsiyem, karinca kararinca ufak ufak tirtiklayin. Ilk cikisinda da satmayin. Pisman olmazsiniz

Almanya"da subesi bulunan herhangi bir Turk Banka / yatirim subesine gideceksiniz.

Yatirim hesabi actiracaksiniz. Para yatiracaksiniz. Yatirdiginiz para kadarlik hisse senedini, seans satlerindeyseniz hemen, yoksa ilk islem seansinda alacaksiniz.

Son fiyatlarla asgari 14.100.000 TL lik yatirim yapmak durumundasiniz. Onu acik, azami istediginiz kadar... isterseniz 14.100.000.000 TL"lik de alim yapabilirsiniz.

Sonra da FENERBAHCE me ortak olacaksiniz.

Arkadaslar Fenerbahçe hissemiz ikinci seanta tavan olarak günü %22"lik artışla günün en fazla cıkan hissesi olarak 12800 fiyattan kapattı.Piyasa değerimiz 240 milyon$.rizeyi hafta sonu yenersek pazartesi bu gazla bi dahaki tavanı olan 14100 kapıyabiliriz)Bu arada Beşiktas günü %15.83 Galatasaray %19.87 eksi kapatarak yatırımcısına en cok para kaybettiren hisse senedi oldular.Borsadan son bilgileri aktardım..

Pierre Van Hooijdonk /Netherlands Striker ve borsaci :-)
Alt 05.04.2004, 20:18
unknown

Standard RIZE = SAMPIYONLUK

FENERBAHCE "mizi stres "e sokmak istemeyiz - ama, RIZE Maci Sampiyonluk maci gibi sanki.

En zor viraj gibi ... RIZE!!!

Rakipler de bos durmayacak - yeni Ali AYDIN "lar cok piyasada.

Gelin biz bu RIZE Maci "ni sanki SAMPIYONLUK Maci imiscesine degerlendirelim - cunku, MHK "nin atayacagi yeni bir Ali AYDIN "imsi Hakem ve cok az olan FENERBAHCE seyircisi onunde takim bocalayabilir.

Evet 6 puan fark var, var ama rakipler de bu farki azaltmaya yeminli - Sinan "...Inonu "den cikamazlar, yenecegiz onlari Inonu "de vs vs vs" gibi garip laflar etti TV "de.

Bence Yonetim bunlarin USTUNE GITMELI!!!

Daha bitmedi Sevgili FENERBAHCE "li ler - yuzduk yuzduk kuyruguna geldik - ne demisler "Su uyur, dusman (Saibe) uyumaz".

Varsa da, yoksa da RIZE MACI!!!

Haydi hayirlisi, rastgele!!!
Alt 05.04.2004, 22:16
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard temiz lig? haben leider kein staubsauger

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche