| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| |||
| 
 | |||
|  size gecmis olsun ama artik sizin icin hersey gecmis:-) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  sen git ananla dans et!!!!! o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ayni murat yakin´dan aldiginiz 8 milyon gibi bu parayi da alirsiniz .  uefa kimi hakli cikarirsa cikarsin önemli olan bu isleri birde gerceklere dönüstürmek !!! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  besiktas yönetimi ilk önce AVRUPALI düsünmeye baslasin .  bana göre schalke maci tamamen güzel bir örnektir . sampiyon olunur olunmaz . sampiyonlar ligine cikip böyle bir rezalete göz yummak olmaz . schalke macina gittim ve kendi gözlerimle yasadiklarim cok komik ve bjk acisindan maalesef cok cok amatörceydi . mac esnasinda hoparlölerden kasetten alinan BESIKTAS tezahürati mi desem --- ikinci yarinin basinda kagitlari sahaya atip macin gec baslatma operasyonu mu desem . ve ardindan stadi güya costuracak bir salagin mac esnasinda yaptigi aciklamalar mi desem .... bence bjk benim gözümde asiri halde düstü . besiktas yüz milyon kere sampiyon olsa nafile | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  genau :)) mucuxxxxx | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  glaubst du doch selber nicht... dass ihr serienmeister wird   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Haklisin. Das war peinlich!+ o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Es reicht wenn du mich Aliconda nennst! ... nicht so wie alle anderen bitte hehhehehhehehehhehehehhehehhehehehehhe | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  G Ö T (!) L I C H LOL Caramelschen ;-) du hättest schreiben sollen, WO ich das reingepostet habe hahahhahhahahhahahahhah die habens jetzt alle nicht geblickt LOL ist auch kein wunder !!! hahahhahhahahhaha KUCKT MAL beim FORUM WITZ & SATIRE muhahahahhahhahahhahahhahahhaha | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Tanzen mit Kofi Annan ???? LOL ... lieber mit Ulusoysuz muhahahhahahaha |