| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ama galiba sen ve ben baska maca bakmisiz... cordoba nin bi a.asina gecirmediler o macta... ama kart mart yok... allahaskina yapmayin yaaaa..
arti dünkü macta penalti yoktu ben ondan önceki maclardan bahsettim |
|
||||
|
||||
![]() herhalde herbstmeister ben olacagim
![]() |
|
||||
|
||||
![]() galatasaray fark yigecek garanti
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() weiss einer wann das entschieden wird wegen der spielverlegung??????
|
|
|||
|
|||
![]() bekliyordu ama son gün yarin mi bilmiyorum.
|
|
|||
|
|||
![]() UEFA"nın, Beşiktaş-Chelsea maçının tarafsız sahada oynanması yönünde aldığı kararının ardından, siyah beyazlıların Spor Tahkim Mahkemesi"ne yaptığı itiraz UEFA"nın, savunmasını vermek üzere ek süre talep etmesi üzerine, karar 3 Aralık Çarşamba gününe kaldı...
[01/12/2003-18:44] UEFA"nın, Beşiktaş"ın Avrupa Şampiyonlar Ligi"nde Chelsea ile yapacağı maçı, İstanbul"daki patlamaları gerekçe göstererek tarafsız sahaya alması üzerine, siyah-beyazlıların Spor Tahkim Mahkemesi"ne (CAS) yaptığı itirazın bugün sonuçlanması beklenirken, savunması istenen UEFA, CAS"tan ek süre talebinde bulundu. Beşiktaş Kulübü İletişim Komitesi Başkanı Prof. Dr. Mete Düren, CAS"ın, konuyla ilgili UEFA"dan savunma istediğini ve bugün kararın açıklanmasını beklediklerini belirterek, ""Ancak UEFA, savunmasını vermek üzere ek süre talebinde bulundu. Bu nedenle CAS"ın kararı 3 Aralık Çarşamba gününe kaldı. Şimdi onu bekliyoruz"" dedi. |
|
|||
|
|||
![]() Alman çalıştırıcı, ""Beşiktaş"ı çalıştırırken "Kartal parasıyla Ferrari ile yarışılmaz" demiştiniz. Şimdi o Kartal yarışıyor. Eski takımınız hakkında ne düşünüyorsunuz?"" şeklindeki bir soruya karşılık, böyle bir soru gelebileceğini tahmin etmediğini, zamanında yaptığı bu açıklamayı geri çektiğini söyledi.
Kaynak: ajansspor.com |
|
||||
|
||||
![]() rüyanda mi gördün, öyle oynayacaklarini ???
yarin stadyumdayim ona göre, vallahi de pataklarim seni orada deli seni :PPP hahayttttttt aslan cimbomu basbayagida kiskaniyorsun :P |