| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bu süryaniler neden toptan türkdüsmani? yani cogunlugu türkdüsmani
neden bu böyle? ulan biz size ne yaptik lan? DIREK YOLDAN YÜRÜYEN TÜRKE NEDEN DÜSMANLIK YAPIYORSUNUZ? ULAN ISTESEYDIK SÜRYANI MÜRYANI DENILEN BIR MILLET KALMAZDI TAHRIH SAHNESINDE AYNISI SU ERMENI LERE DE GECERLI! |
|
|||
|
|||
![]() Nefsin sana niye düsman?
|
|
|||
|
|||
![]() @bay
ne nefis mefis sordugum soruya cevap ver oder lass es!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Herkesin lafini dinleseydim............
|
|
||||
|
||||
![]() Kimse kimseye düsman degil ama birileri düsman gözükmeliki silahlar satilsin.
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
hic süryanilernen isin oldumu? adamlar acikca türklere düsman olduklarini söylüyor? bilemeden konusma burda |
|
||||
|
||||
![]() Yillarca bize yunanlari düsman ettiler ama yunan arkadaslarim var hepsi türkiye hayrani, gürcü, ermeni arkadaslar komsularim var, yolda selam veriyorlar anneme Anne diyorlar,
Soviel dazu, die Menschen wollen alle brüderlich leben mehr |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
das mag ja in deiner rosaroten welt so sein, jetzt bin ich dran: 1. BENIM de yunan tanidiklarim var: HEPSI TÜRKLERDEN NEFREETTTT EDIYOR!!! TÜRKLERE KARSI ALMANLAR GOL ATARKEN MILI MACTA BÜTÜN YUNAN .... lar sevincten bagirmaya basladilar. olmadik küfürler atillar! 2. süryaniler ve gürcülerde aynisi, kac tanesini taniyorum Türklere küfür atiyorlar! hepsinle kavgam oldu hepsinle dövüstüm, ve DAYAK attim hepsine! TÜRKÜN DOSTU TÜRK! ps: tabiki türk kadina baska davranirlar: die sind da ja auch hinter dem rock her. bunu da beyninize sokun liboscu yunan ci türkdüsmanlari sizi ulan!!! UND NIMM DAS BILD VON AMAL CLOONEY HERAUS! DIE SOLL ERSTENS EINE TRANSSEXUELLE SEIN LAUT INTERNETGERÜHTEN! ikincisi lübnanlidir, lübnanlilar arapm ve onlar toptannn Türkdüsmani! |