| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Koylarimiz elden gidiyor. Süratla kiraya verilen cennet koylarimizin sayisi artiyor. Turistler bile ispanyadan, italyadan beton görmekten biktiklari icin türkiyeye gelirken, bizdede betonlar yükseliyor.
Bu topraklar kimsesizmi? Simdide cennet koy göcek elden gidiyor. Göcek’teki dört koydan ikisinin ihalesi dün yapıldı. 29 yıllığına kiralanmak için çıkılan ihalede Bedri Rahmi ve Akbük koylarına en yüksek teklifi yaklaşık 2 milyon lira ile Dalaman’da faaliyet gösteren işletmeci Hüseyin Gülen verdi. ORMAN ve Su İşleri Bakanlığı’nın mesire yeri olarak 29 yıllığına kiralamak üzere ihaleye çıkardığı Muğla Göcek’teki dört koydan Bedri Rahmi (Taşyaka) ve Akbük’ün ihalesi dün Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapıldı. İhale yaklaşık 300 kişilik bir grup da protesto eylemi yaptı. Yöre halkı belediyenin önünde kurdukları çadırda eylemlerini sürdürecek. Toplam 30 civarı katılımcının ilk etapta kapalı zarf usulüne göre girdiği ihalelerin ilki Akbük Koyu için http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/28568127.asp |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
innerhalb von Galatasaray können wir was erreichen !!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
innerhalb von Galatasaray können wir was erreichen !!! ich wette auf meine Familie das ich Candan .....we dont wont have a nuklear Station in our Home .. |
|
||||
|
||||
![]() Karadeniz ...braucht keine Nukleare Kraft ...
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Toplumumuz bu konuda da da fazla bilinclendirilmesi lazim... Dünya ve ülkemiz dedelerimizden bize miraz kalmis olmaktan ziyade torunlarimiza daha güzel vermemiz gereken bir mirastir.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() aga herif TR yi $irket gibi yönetmek istiyor ...
|
|
|||
|
|||
![]() Benim kizdigim nokta da o zaten. Almanya'da mesela örnegin ben Koblenz civarinda "Deutsches Eck" cok güzel bir yer ve halka acik. Türkiye'de olsaydi birisi parayi basardi kapatirdi orasini ve tahrip ederdi.
Bilemedim Kizilirmak Deltasinin yanina ev yaparak dogayi katlemeler vs. Almanya'da görülmemis bir seydir.. Doga sevgisi de memleket sevgisidir. |