| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() SU LIBERAL BOZUNTUSU KARILLAR HEPSI VATAN HAINI ÜRETIR GÖBEKLERINDE
HEPSI HAIN HEPSI YABANCI ERKEKLERNEN EVLENIR HAIN SÜRÜSÜ ISTE HICTE DEMOKRAT DEGILER AKSINE TAM GERICI ITICI ÜSTEN BAKAN VATAN HAINLERIDIR ULAN SADECE ATATÜRK VE ATATÜRKCÜ TÜRKLER DEMOKRAT DIR ATATÜRKCÜ DEGILSIN TÜRK DEGILSIN YANI YA TÜRK OL YAAA DEFOLLLL!!!!!! BASKA YOLU YOK BUNUN LAN hahahah hahahahaah su liber gecinenler tam akp, tam fasist, tam yobaz, tam gerici, tam modernlik düsmani zaten, tam üsten bakan kendini begenmis tam pislikler, herkes bilir bunu naber loboslar ![]() ![]() YABANCI SEYLERI COK SEVERLER ![]() göstermelik demokratlar sizi |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
biri sadece islama karsi propaganda yapmaya calisir. bir baskasi sadece kadinlari kötülemeye calisir. gründet doch ein verein wo ihr euch austauschen könnt. |
|
||||
|
||||
![]() oder ein Korb der war sooooo Bitter
|
|
|||
|
|||
![]() sacmalamayin
sacmalamaaayinnnnn yoksa sizde o tarz misin ??? nesiniz be? söyleyinnnn nesiniz? |
|
||||
|
||||
![]() du hast recht die jungs können mit nem korb nicht umgehen.
|
|
|||
|
|||
![]() bu basliktaki konuyu siddetle kiniyorum!!
|
|
|||
|
|||
![]() @can
neden? baksana libos kadinlara kendilerini cok modern gösterirler, ama aslinda tam ve tam kendini begenmis egosit ve fasist düsüncesindeler----aynen öyle gercekleri konusalim cocuklarini tah aynen kendileri gibi yapiyorlar Örf adet ve töre buna Türk kadini uyacak uymazsa iste ne olucagi belli- sokaklarda yeterli tinerci, kapkaci, neyi oldugu belli olmayan sahislar yeterince var! ya kardesim bu libos kadinlarin demokrat oldugna kesinlikle inanmiyorum-cok ego cu lardir. libos kadinlarnan bizim modern laik Atatürkcü kadinlario kast etmiyorum- tah o istanbulu sürüsünü ve izmir li gizli rumlari kast ediyorum! gizli kripto ermeniler sizi, yetti be sizden Türk milletinin cektigi. biraz sussun artik. |
|
||||
|
||||
![]() Her ne kadar ''yahudiler oyle, yahudiler boyle'' desek de yahudiler bu konuda cok kati. Hicbir yahudi kadin yahudi olmayan erkekle evlenmiyor, ayni sey erkekler icin de gecerli, yahudi erkekler yahudi olmayan kadinlarla evlendikleri zaman ya kadini yahudi geleneklerine gore yasatiyor ya da cocugunu yahudi olarak buyutuyor.
Bu yuzden yahudiler irklarini ve genetik yapilarini muhafaza ettiler, IQ'lerinin cok yuksek olduguna dair iddialar var ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmem ama oyleyse ya da oyle olmasa da geleneklerini, benliklerini ve inanclarini muhafaza etmelerini takdir ediyorum. Bir de Turklere bakinca.. Turk kadin yabanciyla evleniyor Eckes soyadini aliyor, cocuklariyla noel agaci susluyor filan. Sonra da ''Ben Turk'um, ben Ataturk'cuyum''. Hadi oradan.. neren Turk kalmis senin. |