| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
| SSS | Takvim | Bugünkü Mesajlar | Arama |
| Anket Sonuçlarını Göster: BIR ERKEN SECIM OLURSA OYUNUZU HANGI PARTIYE VERIRDINIZ | |||
| AKP |
|
3 | 37,50% |
| CHP |
|
2 | 25,00% |
| HDP |
|
3 | 37,50% |
| MHP |
|
0 | 0% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
)))Doğru dervişin fikri neyse zikri o dur derler.Senin ki o hesap evet,baksana yamamaya çaılıştığın şeylere?Bak sana koyun ve aptal olduğundan başka birşey demiyorum,çünkü kapasiten elvermiyor diğer yazılanları anlamaya,o açıdan,son kez,sen o yollara daha girmeden,benim gibi insanlar defalarca dönüp gelmiştir.İstersen sana külahımı gönderim geri kalanları,külahıma anlatırsın.Sen kimsin ki insanlık düşmanları akebe li ve islami teröristlere karşı,yazdığım şeyleri bırakmamı istiyorsun?Kör değilsen bak bakalım,pano ya,foruma.Hep siyasetmi var allahın koyunu?Siz kendiniz iyi bilirsiniz.Gün gelecek değil akebeniz,hazreti bilmem kiminizde gelse,türkiye halklarına hesap verceksiniz.İşte o zaman anlarsın benim ne demek istediğimi.Ülkemizi parsel parsel satanları,o inandıkları ahirete bırakmadan yargılamak,türkiyede insanım diyen herkesin boynunun borcu.Şimdi sen gerçekten oyuncu değilsen,bende birşey bilmiyorumdur.O kadar yıl boşuna senin faşist devletine karşı mücadele etmişim demek ki?.Bu benim burda son cevabım,başka bir yazıda veya herhangi bir konuda benimle tartışmaya girme...Bak ben böyle yazdım ya,akebe iblisinin rüyası bunu rahat bırakmaz,hemen cevap yazar )))) |
|
|
||||
|
||||
|
CHP den ba$kasi ...
TR yi Islamci cikmaza ina götürür .. MHP = AKP light ... bunu 2 sene evel yazdim ... buyurun ....Bahceli veya MHP den gelen yorumlarini okuyun ... ![]() sanirim ..gercek dindar ,muhafazakar insanlar gercegi görüyorlar |