| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 

| 
|||
| 

Nerde kaldin?? 

Burda sabirsizlikla bekliyorum Cayi koydum, yemegi yaptim. Strapzeyle korseyi de giyindim.. Bir sen eksiksin! Hadi ama..  | 

| 
|||
| 

Su milleti *aydinlatmak* isteyen CA.´lar da cogalmaya basladi burada son haftalar. 

Sizin gibiler olmasa var ya... ...bizim gibiler ne yaparlar. Zavalli varliklar - hepberaber (;  | 

| 
|||
| 

Lütfen, bana böyle davranma bak, anamin hakkinda böyle konusma bak. Cok üzülüp, ayrica sinirleniyorum! *lül*  

Ben tinlamiyorum senin tarzini, ne dersen de. (; Okuyan herseyi okur, sade bilimde mi bitermis?! (; Senin zekani gösteriyor bu tür laflar. Bir sex forumu sanki insanlari ilgilendiremezmis gibi *lül*, sen nasil dogudun peki? Bienchen-Misali mi? *lach* Sevesizin tekisin, sadece bu. Milleti *aydinlatma* isini kendine adayan, asagilik kompleksinin alasina sahip, küfürbaz bir terbiyesiz varliksin. Gayen önemli degil, ben tarzini yargiliyorum. (; Küfür ede ede milleti güldürmekten veya kizdirmaktan baska birsey yapmiyorsun, cünki kafa bombos - baska ne yapasin ki küfür veya asagilamaktan baska. (: Seni takanin kendi sucu. (; /ig  | 

| 
|||
| 

kocanin haberi varmi böyle seks manyagi oldugundan 

yoksa burda baska erkeklerle fingirdesdigini bilmiyormu boynuzlu  | 

| 
|||
| 

"Fasla bekletme beni Tschanim!" 

*lül*  | 

| 
|||
| 

"Benim dinimde agda gibi seyler sart tschanim, hhaah cok shirinsin! Hasirim yani, tschabuk gel bak cok astim! Aydinlat beni tschanim, hadi!" 

*loool*  | 

| 
|||
| 

Diese Riesengarnelen mag ich auch gern! Sahnesauce und etwas "Terbiye" (2 Eigelbe, etwas Salz, und Pfeffer). 

Terbiye´yi yaparken tuzunu fazla kacirmamak lazim yalniz. *g*  |