| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Zitat: 
	ellerine saglik gercek manasi ile aciklik getirmeye calismis hoca efendi, ama dini satanlarin , dine yaptiklari kötülüklerin, attiklari camurlarin, nekadar zor temizlendigini, ne yazikki burda bile görebiliyoruz. neyse hoca güzel konusmus, Allah dogru söyleyen bu hocalarin yardimcisi olsun ! selametle  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Salıh Alcagı!sana Defalarca Söyledıgım Halde Neden Serefsızce Yazıyorsun!?yazma,senın Gıbı Kelle Avcıları Ve Müslümanlar Bana Yazmasın! 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Off ne komik, su reaksiyonlara ve duygu hezeyanı patlamasina guldum. Bir rahat olun. Babaniz vefat etse oraya buraya bu kadar hakaret yagdirmazsiniz isyan etmezsiniz. Olay yine Islam'a baglanmis. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Serefsizleri savunan ve sözde edebi takilan,aslinda yavsaklarin önde gidenidir! 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Kendine ve oldugundan suphe duydugumuz serefine hakaret etmeye utanmiyor musun? 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Cok aptalca cümle kurmak;anca senin gibi yavsaklara mahsustur! 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Cumlelerimin, hayatini topu topu kelime dagarcigi 50 kelime ile sinirli sekilde idame ettiren senin gibi birinin algi sinirlarini zorladigini biliyorum, şıllık  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zitat: 

Sende kanimca kavram kargasasida var,yoksa sillik demezdin?Gerci sirf yazmis olmak icin yazdigindan sacmalaman normal!  |