| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|
||||
|
||||
|
Siyasal İslam, yani din tüccarlığı, ve Osmanlıcılık oyunlarıyla milleti gaza getirip soyup soğana çeviren Erdoğan’ın, “Bu milletin a***** koyacağız” diyen Mehmet Cengiz’lerin ve Ali Ağaoğlu’ların karşısına Türk milleti için kader birliği yapmış, yiğit, genç, devrimci ve dünya ile barışık bir lider çıkar...
Zülfikar bir kılınçtır. Kılıçtır demiyorum, kılınçtır. Ama Ali’nin elinde kıymete biniyor. Yezid’in elinde Zülfikar olsa bile, o Zülfikar ancak bir demir parçası olurdu. Ama Ali’nin elinde namıdiğer Zülfikar oluyor. CHP binası, içinde Atatürk ilke ve devrimleri olmadıkça ancak bir taş yapıdır. Bizim CHP’miz ne bir bina ne de bir parti tabelasıdır. Bizim binamız insanların gönlünde kuruldu. Kimse o kaleyi ne aşabilir ne de ele geçirebilir. O kale ki Mehmet Akif’in deyimiyle, “Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar...” Parçaları dünyadan toplama adına yerli ve milli denen Baykar vs... BENİM DE İMAN DOLU BİR GÖĞSÜM VAR. İŞTE O KALE BU KALEDİR!!! Özgür, yol arkadaşım, seninle bu yolda yürümek benim için bir kıvançtır... Bir keskin kalem, bir kırık gözlük, yürekli yiğitlere hatıra olsun... ![]() Geändert von Tabula_Rasa (27.05.2026 um 17:33 Uhr). |
|
|
||||
|
||||
|
AKP kulislerinden yansıyan açıklamalar aslında iktidarın bu sürece nasıl baktığını ortaya koyuyor. Bir yanda “CHP'nin iç meselesi” deniliyor, diğer yanda “devlet kendini koruyor” söylemi öne çıkarılıyor. Bu bile kararın siyasi sonuçlarının ne kadar hesaplandığını gösteriyor.
Bunu herkes biliyor artik. Mutlak butlan kararı hukuki değil, siyasi bir operasyondur. Bu süreç Saray'da planlandı, yargı eliyle uygulamaya konuldu. Seyyar giyotin olarak anılan Akın Gürlek'in rolü de tam olarak bu planın icrası olarak görülüyor. Amaç CHP'nin iç işlerine müdahale etmek, muhalefeti yargı üzerinden dizayn etmek ve siyaseti yeniden şekillendirmektir. “Devlet kendini koruyor” söylemi ise aslında siyasi müdahaleyi meşrulaştırma çabasından başka bir şey değildir. CHP'nin kurultayını iptal etmeye çalışanlar, sandıkta yenemedikleri rakiplerini mahkeme salonlarında tasfiye etmeye çalışıyor. Bu lafi Nevsehirli saray'in savcisi Akin Gürlek'te biliyor. Aci sogan yeme anani sikiyim babana söyleme!!!! Gecti Bor'un pazari sür esegi Nigde'ye. Bu benim özetim idi, haberin asli Cumhuriyet'te. Okumak icin linki tiklayin AKP kulislerinde CHP hesabı: ‘Devlet kendini koruyor’ (haberi okumak icin linki tikalayin) Geändert von Tabula_Rasa (Gestern um 08:55 Uhr). |
|
|
||||
|
||||
|
Özgür ve Ekrem yoldaş,
Bugün, AKP'ye üye olduktan sonra Cumhuriyet Başsavcısı yapılan, kanunlara aykırı her davayı İstanbul'a getirten, Erdoğan'ın talimatlarıyla seyyar giyotinlik yapan, yüzlerce konuta sahip olan ve bunu gizlemeyi başaramayıp eline yüzüne bulaştıran Akın Gürlek tarafından, YSK'yı hiçe sayarak ve kanunları çiğneyerek CHP Genel Başkanlığına atanan Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarını dinledim. Ortada suçlama var, iddia var; ancak kanıt yok. "Çamur at, izi kalsın", CHP de bende kalsın, bir şekilde bu koyunları ben idare ederim düşüncesi içinde. AKP'ye ve Erdoğan'a şükranlarını sunar gibi davranan, onlara neredeyse hiç değinmeyen bu CHP'den üyeliğimi bitirmek istiyorum. Bu CHP'ye oy vereceğime, hep gururla taşıdığım Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını iptal edip Avrupa ya da Amerikan vatandaşlığı alır, orada yaşarım. Ben, AKP'liler ve MHP'liler gibi kansız ve soysuz bir davranış sergileyemem. Ben, aslen Afşar Türkmeni olan ve Atatürk'ün deyişiyle "Ne mutlu Türküm diyene" anlayışı temelinde kendisini Atatürk milliyetçisi olarak tanımlayan birisi olarak, bunun damarlarımdaki kana ters düştüğünü düşünüyorum. Şeriat isteyenler; bakın, Afganistan'da sizin Hanefi-Sünni mezhebinizin şeriatı en sert biçimde uygulanıyor. Madem istiyorsunuz, neden gitmiyorsunuz? Madem aslında korktuğunuz için gitmiyorsunuz, o zaman neden istiyorsunuz? Bu nasıl bir çelişkidir? Ekrem yoldaş, Özgür yoldaş; isterseniz Ekim Partisi'ni kurun, isterseniz Memleket Partisi'nin başına geçin. Muharrem yoldaş da bizdendir. Bir işaret verin; CHP'nin ilk günden beri AKP'nin adamı olduğundan kanım kadar emin olduğum Kılıçdaroğlu'nun CHP'sine sırtımızı çevirelim. Bu konuda duygusal olmamamız gerekir. Baba ocağı ulvi bir mekândır. Bir aile başka yere taşınsa da baba ocağı yine orası olur. Bir de Kılıçdaroğlu'nu muhatap almayın. O sadece beceriksiz bir tetikçidir. Görevi; Alevilerin, Dersimlilerin ve Kürtlerin toplumsal tepkisini bastırmak ve onları belirli bir çizgide tutmak için ajanlık yapmaktır. Bunda da başarısız olmuş değildir. Aday gösterdiği SIKMELETTIN YARAKOGLU BILE SONRA KI BIR SECIM DE ERdogan'a oy veriyor. Ayrıca 2,5 milyon mühürsüz ve geçersiz oy konusunda ne mahkemeye başvurdun ne de protesto çağrısı yaptın. Neymiş, silahlı tipler varmış... LAN, BURASI DAĞ BAŞI MI? BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ! POLİSİ VAR, ASKERİ VAR, KANUNU VAR, HUKUKU VAR. BUNLARI AKP NE KADAR ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞIRSA ÇALIŞSIN, BİR VAKİTTEN SONRA SÖKMEZ! Kılıçdaroğlu'nu muhatap almayın, ona kanmayın! Ona ve mutlak butlan ile, kanunlara aykırı bir şekilde göreve getirilen Kılıçdaroğlu'nun görevi Erdoğan'ı başta tutmaktır. Tetikçiyle değil, azmettiriciyle; doğrudan Erdoğan ile mücadelemizi daha da demokratik yollarla ve kamusal tepkimizi yoğunlaştırarak sürdüreceğiz! Özgür yoldaş, Ekrem yoldaş; CHP'nin ilke ve devrimleri bir binaya sığmaz, bir tabelaya asılamaz. Onlar yüce fikirlerdir. Onlara ne TOMA işler ne de kurşun geçer. Milletimizin ezicic cogunlugu bizimle! Bunu her zaman dost da bilsin düsman da bilsin, el de bilsin! SAKIN BU SARTLAR'DA HAIN YAVSAK KILICAROGLU'NUN MUTLAK BUTLANLIGINI YAPTIGI CHP'YE DESTEK OLMAYIN! EKREM YOLDAS VE ÖZGÜR YOLDAS'IN YOLUDAN GIDERIZ BIZ ANCAK Geändert von Tabula_Rasa (Heute um 14:39 Uhr). |