Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt Gestern, 15:37
Benutzerbild von Tabula_Rasa
Tabula_Rasa Tabula_Rasa ist offline
Neuer Benutzer

Standard Das kommt mir aber sehr spanisch vor - Malaklarin yarraklandigi an

Malaklara Mağlubiyet Yakışır

“Keşke Yunan galip gelseydi” diyebilen bir zihniyetle aynı dünyada yaşamak bile zor. Böyle bir sözü bırak söylemeyi, düşünmek bile vatana ihanettir. Benim dilim varmazdı, varmaz. Hiçbir zaman da varmayacak. Bu ülke kolay kurulmadı. Her karışı kanla sulanmış bir vatanı düşmana temenni etmek, milletin tarihine, onuruna, hafızasına ihanettir.

Ama…

Malak milli takımının yenilmesine içten içe sevindim. Hem de çok. Çünkü o forma artık ne yazık ki halkı değil sarayı temsil eder hale geldi. Cumhuriyet'in değil, biat kültürünün simgesi oldu. Bugün o formayı taşıyanların birçoğu, Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine düşmanlık etmeyi marifet sayıyor.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milli takımına çağrılıyorlar, ama sonra halkın değil, tek adamın reayası gibi davranıyorlar. Reaya olduklarının bile farkında olmayan bu malaklar, ne yazık ki artık o formayı taşıyacak karakteri temsil etmiyor.

Sahada gol atınca sevinemiyorum. Çünkü o gol, Cumhuriyet’e düşman bir zihniyetin eliyle atılıyor. Atatürk’ün kurduğu laik, demokratik, çağdaş devlet yapısına her gün sövenlerin sevincine ortak olamam. Benim dilim o gole sevinmeye varmaz. Varmazdı, varmaz.

Bu mağlubiyet, sadece sportif bir yenilgi değil; dalkavukluğun, riyakârlığın, ve çürümüş zihniyetin çöküşüdür. Cumhuriyet’in değerlerini hor görenler, sonunda hak ettikleri gibi sahada da yerle bir oldular. Ve evet: Çok da güzel oldu.

EY YÜCE ATATÜRK HER GECEN DAHA DA SENIN ESERLERINE SAHIP CIKIYOR BU MILLET! ARTIK TOPLARLA TOPCULARLA her gecen gün daha az aldatiliyor!
Alt Gestern, 15:40
Benutzerbild von Tabula_Rasa
Tabula_Rasa Tabula_Rasa ist offline
Neuer Benutzer

Standard

Altı kere altı, etti otuz altı,
Babanın bıyığı yolda kaldı
Çöpcüler aldı, kamyona fırlattı,
Badem bıyıklı baban şimdi bıyıksız ortada kaldı

Geändert von Tabula_Rasa (Gestern um 15:42 Uhr).
Antwort