Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Entertainment - Musik - Kino

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.07.2013, 22:49
the_last_time

Standard

Alt 28.07.2013, 18:57
the_last_time

Standard

"MÜSLÜMANLAR MISIR İÇİN AĞLIYORMUŞ, FİLİSTİNEDE, ARAKAN VESAİREYEDE AĞLIYORLARMIŞ BAKIN AKİF NE DEMİŞ"

Bırakın matemi yahu! Bırakın feryadı,
Ağlamak faide verseydi, babam kalkardı!
Gözyaşından ne çıkarmış? Niye ter dökmediniz?
Bari müstakbeli kurtarmaya bir azm ediniz!

(M. Akif Ersoy)

Alt 28.07.2013, 19:07
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
"MÜSLÜMANLAR MISIR İÇİN AĞLIYORMUŞ, FİLİSTİNEDE, ARAKAN VESAİREYEDE AĞLIYORLARMIŞ BAKIN AKİF NE DEMİŞ"

Bırakın matemi yahu! Bırakın feryadı,
Ağlamak faide verseydi, babam kalkardı!
Gözyaşından ne çıkarmış? Niye ter dökmediniz?
Bari müstakbeli kurtarmaya bir azm ediniz!

(M. Akif Ersoy)
Türkiye tek basina darbeye karsi cikan ve cikabilen ülke.

ama türkiye tavrini ortaya koydugunda chp tavir koymayalim sadece aglasak yeter demisti.
Alt 28.07.2013, 19:14
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
Türkiye tek basina darbeye karsi cikan ve cikabilen ülke.

ama türkiye tavrini ortaya koydugunda chp tavir koymayalim sadece aglasak yeter demisti.
CHP AKP ile birlikte 35. Maddeyi degistirdi.. Ha bu maddenin degismesi darbeleri önler mi? Bir panzehir degil, ama sembolik.. Cünkü Türk Silahli Kuvvetleri bi cikti miydi karsindak Cevik Kuvvet ya da Polis, MIT, hic bir kuvvet TSK'yi darbe dahil hic bir seyden geri koyamaz.. Ama gerekmedikce ordumuz da darbe istemiyor.. Böylesi daha iyi cünkü milletimizde demokratik refleksler olusur böylelikle..
Bir de yalan konusma Kemal Kilicdaroglu'da diplomatik kurallar ve kanunlar cevresinde darbeyi kinadi ve misir ve müslüman aleminin artik ileriye dönük yürümesini diledi...
Alt 28.07.2013, 20:15
the_last_time

Standard

Zitat:
okumasini bilsen bunun böyle olmadigini bilirdin.

35. maddenin taslagi AK Partiden. CHP MHP ve BDP bunu kabul etti cünkü halkin baskisi büyüktü.

kivirdaroglu yarim agizla kiniyorum dedi ama ayni anda bircok chpli tersini söyledi. bu darbeyi övenlere karsi kivirdaroglu sessiz kaldi.

bunun ne demek oldugunu ilkokul cocugu bile anliyor ama sen orospucocugu anlamiyorsun.

her tarafi memnun etmek icin devamli iki yüzlü ve iki sözlü siyaset yürütenin sandikta tokat yemesi sasilacak bir olay degil.
Kenan numara yapma, basbakan ERdogan kadar kalitesiz, beceriksiz, iki kelimeyi dogru dürüst arka arkaya konusamayan bir basbakan ben görmedim. CHP bu taslagi ilk öneren partididir..
Size darbe varmis gibi bir havayla yelkeninize yel estirmezler artik..
Alt 28.07.2013, 20:18
the_last_time

Reden Simde kadar gördügüm en komik Erdogan resimi

Alt 29.07.2013, 00:08
the_last_time

Standard

Zitat:
okumasini bilsen bunun böyle olmadigini bilirdin.

35. maddenin taslagi AK Partiden. CHP MHP ve BDP bunu kabul etti cünkü halkin baskisi büyüktü.

kivirdaroglu yarim agizla kiniyorum dedi ama ayni anda bircok chpli tersini söyledi. bu darbeyi övenlere karsi kivirdaroglu sessiz kaldi.

bunun ne demek oldugunu ilkokul cocugu bile anliyor ama sen orospucocugu anlamiyorsun.

her tarafi memnun etmek icin devamli iki yüzlü ve iki sözlü siyaset yürütenin sandikta tokat yemesi sasilacak bir olay degil.

2.yasa değiştirerek darbeleri engelleyebileceğini düşünen andavalların inandığı saçmalık. darbe seviciler iktidarda zaten amk, ne darbesi. ordu darbe yapacak olsa yasaya mı bakar. adamın elinde silah var silah. 35.maddede yapılan değişikliğin amacı darbelerin yasal dayanağını ortadan kaldırmak değil, tsk'yı pkk karşısında etkisiz bırakmak, yurt içindeki terör faaliyetlerine müdahale edemez duruma getirmektir. bir süredir dile getirdiğimiz "eyalet sistemine geçiş hedefi doğrultusunda tsk güneydoğu'dan çekiliyor, pkk kendi emniyet teşkilatını kuruyor" söyleminin ne derece doğru olduğu son günlerde güneydoğu'da yaşanan gelişmelerle iyiden iyiye ortaya çıkmıştır. pkk kendi asayiş birimlerini adım adım kurmaya başlamıştır. 35.maddedeki değişiklik de işte bu hedef doğrultusunda atılmış bir adımdır. darbeyle marbeyle ilgisi yoktur.
Alt 01.08.2013, 14:38
the_last_time

Standard

Alt 01.08.2013, 23:47
the_last_time

Standard

Aslanim benim Tarik emmi. Gencliginde bütün genc kizlarin sevgilisi idin ama bu sözden sonra artik bütün Türkiye'nin kalbinde taht kurdun..

'Ben Atatürk'ün olmadığı bir anayasaya karşıyım. Anadolu'yu karış karış gezip 'bu anayasaya oy vermeyin' diyeceğim!'

(Tarık Akan)

Geändert von the_last_time (01.08.2013 um 23:57 Uhr).
Alt 01.08.2013, 23:54
the_last_time

Standard

Bırakıp gittin bizi

Seni unuttuk sanma

Zaman alışmayı öğretir belki ama.....Unutmayı asla!!!!!!!

Antwort