| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() "MÜSLÜMANLAR MISIR İÇİN AĞLIYORMUŞ, FİLİSTİNEDE, ARAKAN VESAİREYEDE AĞLIYORLARMIŞ BAKIN AKİF NE DEMİŞ"
Bırakın matemi yahu! Bırakın feryadı, Ağlamak faide verseydi, babam kalkardı! Gözyaşından ne çıkarmış? Niye ter dökmediniz? Bari müstakbeli kurtarmaya bir azm ediniz! (M. Akif Ersoy) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ama türkiye tavrini ortaya koydugunda chp tavir koymayalim sadece aglasak yeter demisti. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bir de yalan konusma Kemal Kilicdaroglu'da diplomatik kurallar ve kanunlar cevresinde darbeyi kinadi ve misir ve müslüman aleminin artik ileriye dönük yürümesini diledi... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Size darbe varmis gibi bir havayla yelkeninize yel estirmezler artik.. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
2.yasa değiştirerek darbeleri engelleyebileceğini düşünen andavalların inandığı saçmalık. darbe seviciler iktidarda zaten amk, ne darbesi. ordu darbe yapacak olsa yasaya mı bakar. adamın elinde silah var silah. 35.maddede yapılan değişikliğin amacı darbelerin yasal dayanağını ortadan kaldırmak değil, tsk'yı pkk karşısında etkisiz bırakmak, yurt içindeki terör faaliyetlerine müdahale edemez duruma getirmektir. bir süredir dile getirdiğimiz "eyalet sistemine geçiş hedefi doğrultusunda tsk güneydoğu'dan çekiliyor, pkk kendi emniyet teşkilatını kuruyor" söyleminin ne derece doğru olduğu son günlerde güneydoğu'da yaşanan gelişmelerle iyiden iyiye ortaya çıkmıştır. pkk kendi asayiş birimlerini adım adım kurmaya başlamıştır. 35.maddedeki değişiklik de işte bu hedef doğrultusunda atılmış bir adımdır. darbeyle marbeyle ilgisi yoktur. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Aslanim benim Tarik emmi. Gencliginde bütün genc kizlarin sevgilisi idin ama bu sözden sonra artik bütün Türkiye'nin kalbinde taht kurdun.. 'Ben Atatürk'ün olmadığı bir anayasaya karşıyım. Anadolu'yu karış karış gezip 'bu anayasaya oy vermeyin' diyeceğim!' (Tarık Akan) Geändert von the_last_time (01.08.2013 um 23:57 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Bırakıp gittin bizi
Seni unuttuk sanma Zaman alışmayı öğretir belki ama.....Unutmayı asla!!!!!!! ![]() |