| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|
||||
|
||||
|
das sind erstens deine fans und deine meinung, was du hier präsentierst...;*P da brauchst du dich nicht über das wahrscheinlich erwartete resultat nicht zu wundern...
)) bu bleibst eben rot )) *besser als grün hinter die ohren zu sein* löly )) |
|
|
||||
|
||||
|
cünkü verecek cevabin yok biliyorum, üstüne gelmim mrs dudakcim
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
seni ondan ben yaptim rot, och olsun iste
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Servus lieber des
""Für mich ist Jungfrau ... eline erkek eli deymemis kizdir"" Ok, das ist die Erklärung. ""eee öyle biriside olmadigina göre )""Das ist keine Erklärung mehr... ""olsada, ki imkansiz gibi bisey, o kizda bize rastgelmez ""Und das ist mein "Beweis", dass du doch so eine willst. Hehehe Liebe, nette Grüße von mir nur für dich... |
|
|
|||
|
|||
|
forumda da rot yapiyolar hemen lol
![]() na ladys, hat meine antwort euch nicht gefallen hehe ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ohne Text
|
|
|
||||
|
||||
|
cevabim var aslinda ama, bir laf vardir : *sukunet altindir* diye, o yüzden sessizligi tercih ediyorum
![]() umarim bundan sonra benim verecegim cevaplarimi kendimin vermesini beklersin, her insan farkli ve cesit cesit düsünür... sabirli olmak en büyük eldeki alternatiflerden biri olsa gerek.. saygilarimla sheirmaine ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
böyle bi durumda ama en akillisi bu, deyimlerin sözlerin arkasina saklanmak,
cevap alamiyorum cünkü alacak bisey yokki ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
seni kirmizi degil mor yapardim ben löly
)) |
|
|
||||
|
||||
|
saklanmam icin bir vukat göremiyorum...buyur meydana, kimseden korkmama veya saklanmama ihtiyac duymuyorum...ve cevabimi her kimse hakketmeli o kadar... bu konu hakkinda da baska bir yorum yapmak istemiyorum
![]() iyi aksamlar :*P |