| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() yok... sen kendinden sorumlusun... baskasindan degil
|
|
||||
![]() tarih gögsünü kabartip gurur duymak icin okunmaz
ders cikarmak icin okunur dingil sen se dersler cikaracagina tarihi uyusturucu gibi cekiyorsun icine kazma evladim bu günlerden kurtulmak icin ne yapilir ona kafani yor..ne osmannli ne de selcuklu gübnümüz sorunlarina zerre kadar isik gösterebilir lavuk evladim |
|
|||
![]() edemem... hehe hele nemim saclarim cogu kadinin saclarindan daha bakimliyken....
Düpedüz sorgulamadan anlamadan Iman olmaz... ona MÜRIDLIK derler |
|
|||
![]() insan hakkinda yorum yapman dogru degil... kaldiki bizler Oezsuyu iyi zaniyoruz... wir könne das besser beurteilen... DIN hususunda görüsün varsa onu ilet... kisisel görüslerine ihtiyacimiz yok
Selma ENis |
|
||||
![]() asagilik komplexi bitirmis seni..hayaller görüp türkiyenin cok büyük bir devlet oldugunu falan görmeye basladin bakiyom
muahaha ülen lavuk türkiyeyi mikleyen yok..hani yeri de stratejik olmasa komse mikleyecek, medyalarda hic yer almayacak.. hahaha az gelismis ülkenin beyni de az gelismis lavuk evladim benim muahahaha güldürdün beni loo eger tarihin genleri olsaydi türkleri tembel, dedikoducu, disiplinden uzak, birbirinin ayagini kaydirmaya calisip birbirine cekemeyen rüsvetci ve kazikci olarak yazardi |
|
|||
![]() ohne Text
|