| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() ...dinleme kardesim.! Dur!
Hangi konuda? Ne isyanindan bahsediyorsun.. Bi insan isyan derecesine geldi ise kesin hayati cözememistir! Nasil ölümden kacamiyorsan, Zorluklardan da kacamazsin, anack cözmek durumunda kalirsin... Icini rahatlamak icin önerilerim var, fakat kesin olarak hangi konuda bilmem gerek?! |
|
|||
![]() tolle ratschläge sind das...
|
|
|||
![]() hauptsächlich geht es um dem zustand meiner seele, als nächstes kommen gesellschaftliche probleme wie joblosigkeit usw hinzu...
|
|
|||
![]() duymak istedigimi duydum.... yani kisacasi insan elinin degdigi kesil olan bir sistem.....
Olsa olsa gecerliligi ancak bir Hadis kadar gecerlidir..... Nede olsa.... su anki haliyle HZ. Idrisin iliminden farkli boyutta gözüküyor.... Allah bilir o yandan bu yana kac tane takvim sistemi degisti...... HZ. Idrisin elindeki Vahyiiden herhangi bir eser kalmismi.. yada Überlieferunglar varmi ??? Cünkü Ehli-kitapta sadece HZ. Musa ve Davudun degil, bir kac zane diger Resüllerinde Vahyiileri yada Überlieferunglari bulunuyor... yani Yahudilerin kitabinda... Selamlar ENis |
|
||||
![]() Joblosigkeit musst du selbst in die Hand nehmen!!!Sorry...
Gesellschaftliche Probleme, was stört dich denn dran??? Seelische Probleme hilft nur eins:versuchen sich zufrieden zu stellen....Schaffst du das? Wenn ja, dann erreichst du eine Stufe, wo du dich objektiv beobachten kannst und eigene Entschlüsse rausziehst über dich selber! Ve en son bi kac dua var , so dass du deine seelischen probleme dadurch milden kannst! |
|
|||
![]() nacizane soruma cevap versen ne olurki....
Senin icin tekrarlamak istiyorum... !!!! umarim bu sefer benim gibi kara DIN Cahili insani aydinlatirsin.. ??? HZ. Idrisin elindeki Vahyiiden herhangi bir eser kalmismi.. yada Überlieferunglar varmi ??? yada Burclarin su anki haliyle HZ. Idrisin takvimsel anlamda HZ. Idrisin Vahyisine uyduguna karsin HERHANGI bir EHLI-DELIL varmi ???? Benim Skorpion Burcunun HZ. Idrise Ilim olarak indigine ve takvimsel zamanini yani 23 Ekimde 22 Kasim cercevesini HZ. Idrisin sizdigine dahil herhangi bir ISBAT varmi ??? Cevabin icin simdiden tesekkür ediyorum |