| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bos ver ne sen sor ne de ben söyleyim.
|
|
|||
|
|||
![]() ANKARA, kardeşliktir, "Bize gidelim"dir, "Bizde yiyelim"dir, "Bizde kalalım"dır.. "LA Bende para var oğlum sen gel"dir. ... Beraber dayak yiyip, kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır. Sevgidir ANKARA... İzmirli , İstanbullu gibi denizini boğazını değil, sebepsiz yere seversin ANKARA'yı. Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden. Annelerin oğullarını gönderirken "dikkatli ol oğlum" değilde , "Kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir ANKARA. "Yanında ailesi var boşver"dir ANKARA. İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek büyük şehirdir. İşte bu yüzdendir ki; sizin orada dost dediklerinize, Biz ANKARA'da "GARDAŞ" deriz !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Sen nerelisin? Eger bu soruyu fazla özel buluyorsan cevaplamak zorunda degilsin. Sizin oralarda ormanlar cok mu?
|
|
||||
|
||||
![]() Wie kann ein Mensch, der über Wochen die Moral predigen wollen, der selbst so handelt? :-)
Wie sollte man Frauen bzw. Damen behandeln? Ahhhh, so etwa ...?
|
|||
|
|||
![]() Evde durmak hicte bana göre degil. Allah'im su gün bi bitse de...
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Wie doof nur, dass deine eigentliche Masche nicht zieht, wie du die Leute zum Schweigen bzw. Entschuldigen bringst. Gemeint sind alle, die deinen Nick teilen.
|
|||
|
|||
![]() Ogullarim ve kizlarim var gelecekte, her biri vazgecilmez bir cihan parcasi. Kac bin yillik hasretimin goncasi. Gözlerinden öperim, bir umudum sende anliyormusun..
Bu saatte Ahmet Arif nerden aklima geldiyse. Bazen insanin beyni insana böyle seyler de yapiyor... |
|
||||
|
||||
![]() herkese bendennn
![]() AKP liler haric ![]() |
|
||||
|
||||
![]() uzun bir gündü..
|