| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Her mevsim uyansin diye sevdami bahara verdim  Dört yana savrulsun diye kokumu rüzgara rerdim..... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Sürerim buluttan tarlalari Yagmurlar ekerim gögün gögsüne Güneste demlerim senin cayini Yüregimden süzer öyle veririm.. Yeter ki islak islak bakma öyle!!! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Itiraf ettim kendime seviyormusum meger diye Sonra da güldüm halime, cocukmusun oglum diye | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Alamadim Kaslari Karayi Lamba da þiþesiz yanmaz mý? Cicim bana yar bulunmaz mý? Ben bu dertten ölürsem Bana da acýyan olmaz mý? Alamadým kaþlarý karayý Süremedim zevki ile sefayý :-))) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Bence en güzel ask sözlerinden birisi! Unutulmaz sevdamisin düsünürken derin derin En sevdigin sarkilarla islanirsa hayallerin.. Geändert von Der_Levantiner (23.02.2012 um 14:21 Uhr). | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Öptügüm o islak dudaklarindan sözlerin doguyor gecelerime.... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Bu aksam sarhosum bir deniz kenarinda Bir gözlerinin mavisi bir de vedan aklimda... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Tatli dillim güller yüzlüm ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni ariyor neredisin sen?!?!?!..... Geändert von Der_Levantiner (23.02.2012 um 14:20 Uhr). | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Sen bir baska alemsin benim gönlümde... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   O bakýþ ki götürür beni yýllarca geri Hatýramda canlandý ilk aþkýmýn gülleri...... |