| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  diskolarda her önüne gelene numarasini veren sokaklarda ona buna bakanlari cok gördük kizim :=)) yani verici oldugunu saklama hehehehe | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  *salakligina gülüyorum* ellindeki aynaya mi baktin herseferinde ? kiskandinmi yoksa ? istersen Brat i v.s sana göndereyim hehe bedava Mala kimse hayir demez bilirsin sen ;-) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  kizim sendekide malmida kendini birsey saniyorsun tsssssssssssss aynaya deyil ruhuna göre konusuyogrum muschie | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  seninki gibi cürük degil ya ona bak ;-) Sokakta Siran gelmedi mi daha ? kokmus Kutunu alan salaklara anlar sen bunlari !! Yürrüüüü anca gidersin !! ;-) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Benimkisi Kaymakk kaymakk kizim  kokmus erik zillisi seni hahahaha | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Unbelieveable!!!!! Und was meint Jennifer Aniston dazu, Mr. Pitt???!!!  ) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  ya bosver biz öyle her kiza bakmayiz yani senin gibisine... sie muss schon was haben, muss was besonderes sein wie meine arsena..  o yüzden sen kendi kendine gelin güvey olma | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  wer weiss wer weiss:-) ich werde es nie vergessen können... noch was wann löst du endlich deine wetteinsätze? ich warte immer noch :-))) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  ben brat brad degil:-) benim jennifer aniston, arsena aniston oluyor:-) was für ein traumpaar, vaybee traumpaar | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  bak tecrübe konusuyor hemde nasil bak ne güzelde biliyor kendi yaptiklarini |