| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  gelde simdi tahmin ver... Samsunspor - Fenerbahçe 0-2 Denizlispor - Galatasaray 0-3 Ankaragücü - Gençlerbirliði 1-1 Çaykur Rizespor - Adanaspor 4-1 Trabzonspor - Elazýðspor 3-0 Ýstanbulspor - Diyarbakýrspor 2-2 Malatyaspor - Gaziantepspor 1-3 Beþiktaþ - Konyaspor 4-3 Bursaspor - Akçaabat Sebatspor 1-2 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  resmen rezillik ya das ist nicht holland, nicht portekiz lettland... hollanda alti cekti schottlanda und wir? gegen lettland? rezillik | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ne yazarki,wir sind nicht dabei :( ya varya, hayatimda hic bisey bu kadar koymamisti, bunun kadar, hic bi mac bu kadar cildirtmamisti beni istifa etse bundan sonra ne yazar, etmese ne yazar, wir sind einfach nicht dabei .... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  AYIP LEN!!! o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  OFFF YA!Türkiyesiz EM olurmu?!:( herkes Letonya"i kücümsedi...Milli Takim bile...Ya rezillik !!! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  buyurun Samsunspor - Fenerbahçe       1:2 Denizlispor - Galatasaray 1:0 Ankaragücü - Gençlerbirliði 2:2 Çaykur Rizespor - Adanaspor 1:0 Trabzonspor - Elazýðspor 3:0 Ýstanbulspor - Diyarbakýrspor 1:0 Malatyaspor - Gaziantepspor 0:0 Beþiktaþ - Konyaspor 8:0 Bursaspor - Akçaabat Sebatspor6:0 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Leute thema wechseln.... birakalimda futbolcular üzülsün!!!! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  olur tabiii sanki bu zamana kadar her seferinde katiliyormuyduk em ve wm lere. hani dünya ücüncüsü oldukya, bizden daha büyügü yok, sicayim böyle dünya 3. lügüne yaa. rezil herifler | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  REZALET !!! o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  hayat güzel... hersey iyi... mutluyum allah allah bana be oldu.. galiba letonya benim frekanslarimi mahvetti:-) |