| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Tost Malzemesi Merbahalar, ya bana birkac tost tarifi verirmisiniz,kasarli kasarsiz | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   dose thunfish 2 löffel mayo salz pfeffer spritzer zitronensaft alles vermischen...auf ungetostetem toastbrot, am besten das große weiche, labbrige Brot  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Bir adet Unixi bir adet Tilki ekmeginin icine güzelce koyuyoruz. Üzerine de birazcik "Meera"  koyuyoruz. Sos olaraktaemilyerdbeere´den koydukmu bitti iste kolay tarif :-D Tilkide biraz kepekli ekmek oldugu icin kilo yapacak derdi olmaz. Kepekli ekmek olan tilki cok hafiftir bir besin kaynagidir:-)))) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Benim tercihim kokmus kasarli tost, yaninda da Unoxheissetasse | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   unox heisse tasse mi???, o da nerden cikti simdi...adami kusturma burda  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Bol kasharli ^^ ama fazla koyarsan yanlarindan cikar, tashar, fazla gelir ^^ Dikkatli olmak lazim ^^ Fairylady, hosgeldin aramiza yeniden (; ! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Kasar kalmamis, Schimmelkäse versek?   Boa ich kann ja nicht mehr :-) Hosbulduk Damia  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   saka maka bir yana demin GALATASARAY macini izlerken kasarli tost yedim, bir ara bu makele aklima geldi kendi kendime gülmeye basladim:*p | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   cok güzel bir fikir simdi birde sucuklu tost yiyeyim ama yine kasarli olsun,  RE RE RE RA RA RA GALSRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY GLSRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY CIM BOM BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   hemen yaptiryorum simdi hotdog/kasarli tost:-)) ya fazla kasarli olunca yanlardan akiyor das ist sowas wie cellulitis.....:*p *pieeeeeeeeeep* unoxtomatanesuppe de iyi gider kasarla beraber |