| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|
|||
|
|||
|
ben mi Türkiye ye gidemiyorum ?..
Muhahahahhahahahahhahahahhaaha.. Ulan kereste ben Türk Gümrük kapisina gelince selam vermek zorunda kalirlar.. Muhahahahahahahahahahahhahahaha Vay Sabalak vayy )Benim Esim Avusturyali oldugu icin ayrildim A.I.T dan. Güvenlik yüzünden ) |
|
|
|||
|
|||
|
Bilgisine bakilir..
Aptallik ve cehalet yirtigi yama kabul etmez. O halde sana anlatmak uzun is ) |
|
|
||||
|
||||
|
ohne Text
|
|
|
|||
|
|||
|
1980den önce ölenlere sehit denmez, ya kurban denilir yada bok yoluna gittiler denilir ! ;-)
Bir insan öldürdügü insanlarin sayisi ile övünüyorsa o insanlikdan cikmis bir CAKALdir ! |
|
|
|||
|
|||
|
forumun birinde duyduguma göre, sende bu pazarlamacikda baya basariliymissin !? :-))
Arkadasinimi, arkadaslarinimi sattigin icin "ülkücüler" "milliyetciler" seni aralarinda görmek istemiyormus !? :-)) Onun icinde akp yandaslarina yaltaklaniyormussun ! :-)) Herhalde pazarlamadan, sermayeye gectin !? :-)) hahahahahahahahahahahahahahahahaaaa :-)) |
|
|
|||
|
|||
|
ohne Text
|
|
|
|||
|
|||
|
Herhalde Avusturya Ibneler ve Travestiler oluyor !? :-))
Senin gibilesinede yakisir ! :-)) At, at, nasil olsa masallara inanan salaklar coooooooooooooooook ! Yoksa akp ikdidar secilebilirmiydi !? :-)) Tabiki avusturyali bir kadinla evlenme mecburiyetinde kalirsin, yoksa asylün kabul edilmezse, Türkiyede oyarlardi senin gibi CAKALi ! :-)) Desene sen sinirda hazirolda seni bekliyorlar ! Hemen oracikda oyacaklar seni ! :-)) hahahahahahahahahahahahahahahhaahaaaa :-)) |
|
|
|||
|
|||
|
Sehitlerimize dil uzatma aliriz kaktüs dilini..
Dötünün üzerinde rahat oturuyorsan onlara selevat getir. seni okuyunca nedense canim Tursu cekiyor )Bir de sen Seref derken öyle oluyor. ) |
|
|
|||
|
|||
|
Muhahahahahahahahahahahahahhaa
|
|
|
|||
|
|||
|
Kuzucuk
)Hadi sütünü ic de sana kirmizi baslikli kizi anlatayim )Kirmizi baslikli kiz Kurt a sorar: Neden Gözlerin o kadar büyük ?.. Kurt yanitlar: Kabizim ..ikile.. )Muhahahahahahahahahahahahahaha |