| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Schließ nicht von dir auf andere. Nur weil du Dinge erzählst, die du erfunden hast, oder die dir aufgetragen worden sind, bedeutet das nicht, dass jeder so ist. Ama böyle yazman dogal, kisiyi nasil bilirsin kendin gibi. Sen yaptigin icin, herkeside kendin gibi biliyorsun.
|
|
||||
|
||||
![]() Aynen! Bunun aynisi senin icinde gecerli!
Önce kendi kapinin önünü süpür sonra baskalarina bak/hatalarini söyle. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Hier hast du einen Besen, dann fang mal an bei dir zu putzen. |
|
||||
|
||||
![]() Und du bist diejenige, die ständig andere angreift, lügen verbereitet. Senin adini sakar feyzo ilan edecegim. Hep yanlis anliyorsun. Anlamamak degilde ögrenmemek ayip. Önce insanlara saldirmadan, birazcik düsün.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Bak feyzo,
O "cok" kisiler kendileri aciz oldugu icin seni düsünlerinin tercümani olarak yollamislar buraya ![]() O bahsettigin " cok" kisiler bana yazamiyor sana varip iclerini döküyor hm? : D Ben seni uyduruklarina degil burda senin üzerine yazan "cok" kisilerin yazilarina bakarim. Hersey ortada, ispata gerek yok |
|
||||
|
||||
![]() Nedense senin o "deliller" hep agizda kalir. Herkes hakkinda senin " delillerin" var tabi tabi
![]() Hadi bekliyorum. Ama biraz inandirici olsun ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
burda sadece sen ve ben varim, baska hic kimse yok. kime yazarsan yaz, hepsi benim haberin olsun ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
CIRKEF ORUSPU!!!!! SEN HALA GELIP BURDA MILLETEMI SALDIRIYOSUN LAN!!!???? ALLAH SENIN BELANI VERSIN!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Yine beceremedin. Cok mantiksiz Bir cevapti. Uykumu getirdi.
|