Vaybee!
  |   Üye ol   |   Yardım   |   Login

Eski 17.04.2013, 23:29
gamonn - ait Avatar
gamonn gamonn ist offline
Neuer Benutzer

Tanımlı hilfe

merhaba! Bana yardımcı olabilir? Ben istanbul bir köpek var, bir rotteiler-kangal karışımıdır. Ben sooooo istanbul'da ona ne olduğunu bilmek isterdim! Ben kez bildiklerimi kısaca size tarif: o bir ev atıldı hangi defalarca ahşap çıtalar her zaman bu haus.er ihtiyaçları hakkında gün için öneriler almak istedim nieder.aber ile wollte.leute dövdüler işaret etti. sonra o evin izlemek olabilir hangi bir römork altında sürünerek, görünüşe göre o kimse için bekleyen kim vermedi bilinir ve bana bildirilmiştir ki (herhangi bir nedenle). Bir Turkin tüm gözlemledi. o bile römork dışarı tek başına köpek kandırmaya çalıştı, ama yapmadı. o zaman bir hayvan koruma örgütü insanları kabul etti ve dışarı bir kement ile römork altında onu çekti .. Bu köpek birisi sevdim gerekir, o çok iyi kalpli ve çok cesur bir adam. O çocuklar seviyor. nasıl ona bir resim gönderebilirsiniz.
Eski 18.04.2013, 19:24
lafebesi - ait Avatar
lafebesi lafebesi ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Google Übersetzer? :-)

Versuch es mal auf Deutsch, vielleicht ist das einfacher für uns zu verstehen als das Geschreibsel hier..
Eski 24.04.2013, 10:08
Helena35

Lächeln Wie Bitte???

lafebesi...das würde ich auch so sehen ich hab nur verstanden das es sich um einen hund in istanbul handelt )
Eski 24.04.2013, 11:04
lafebesi - ait Avatar
lafebesi lafebesi ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Alıntı:
Helena35´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
lafebesi...das würde ich auch so sehen ich hab nur verstanden das es sich um einen hund in istanbul handelt )
Hut ab :-) Ich glaube du gehörst dann zu den einigen wenigen hier :-)

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş arama yap